Η πρόταση της ΠΑΕ Ηρακλής

Τη δημιουργία 7 επιτροπών πρότεινε μέσω του Αντιπροέδρου της, Θόδωρου Παπαδόπουλου, η ΠΑΕ Ηρακλής.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Αναλυτικά η πρόταση που κατατέθηκε απο την ΠΑΕ Ηρακλής

 

“Η πρόταση της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 για τη συνεδρίαση της Super League στην Αθήνα στις 30-3-2016 συνίσταται στην συγκρότηση επιτροπών οι οποίες θα αποτελούνται από 4 μέλη, ενώ θα περιλαμβάνουν και την υποχρεωτική συμμετοχή τόσο του Προέδρου, όσο και του Γεν. Διευθυντή της Super League. Προτείνεται δε οι ομάδες να παρέχουν από 1 στέλεχος έκαστη στη σύνθεση των ανωτέρω επιτροπών. Συγκεκριμένα, σχετικά με τη συγκρότηση των προαναφερθέντων επιτροπών προτείνουμε τα κάτωθι:

❖ Tη σύνθεση επιτροπής θεσμικής εκπροσώπησης. Η συγκεκριμένη επιτροπή προτείνεται να έχει στη σφαίρα δράσης της θέματα που σχετίζονται με το Υπουργείο Αθλητισμού καθώς και το Υπουργείο Οικονομικών άλλα και όποιον άλλο φορέα ή θεσμό που επηρεάζει την λειτουργία της Λίγκας.

 

❖ Τη σύνθεση επιτροπής εμπορικών θεμάτων και διαχείρισης του προϊόντος. Η συγκεκριμένη επιτροπή, προτείνεται να πραγματεύεται θέματα που αφορούν τα δικαιώματα της Λίγκας, τη διαφήμιση, τις συμφωνίες με χορηγούς και την εν γένει διαχείριση του προϊόντος που η Superleague παράγει. Σκοπός για τη δημιουργία της προαναφερθείσας επιτροπής είναι η οικονομική ανάταση και ώθηση των ομάδων της Super League, γεγονός που αδιαμφισβήτητα αποτελεί αδήριτη ανάγκη όλων των ομάδων ώστε να καταστούν βιώσιμες.

 

❖ Τη σύνθεση επιτροπής αντιμετώπισης βίας και διαφθοράς Πυλώνας για την βελτίωση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου είναι η αντιμετώπιση της βίας και της διαφθοράς μιας και αυτά τα προβλήματα δημιουργούν την αρνητική εικόνα που επηρεάζει πολυεπίπεδα το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, την αξιοπιστία και την ανταγωνιστικότητα του.

 

❖ Την σύνθεση επιτροπής οικονομικών θεμάτων Η συγκεκριμένη επιτροπή θα ασχολείται με την παρακολούθηση των εσόδων και εξόδων καθώς και με την τήρηση του προϋπολογισμού του συνεταιρισμού. Επιτροπές τριών μελών

 

❖ Τη συγκρότηση επιτροπής αγωνιστικού τμήματος. Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι υφίσταται και δραστηριοποιείται ήδη ανάλογο τμήμα από τη Super League, προτείνεται η συνέχιση του εν λόγω τμήματος με την παράλληλη ενδυνάμωσή του ώστε να εξαλειφθεί η ήδη υφιστάμενη σύγκρουση συμφερόντων μεταξύ των ομάδων της Super League, όπως για παράδειγμα ο ορισμός αγώνων κυπέλου σε ημερομηνίες που δημιουργούν πρόβλημα στην εύρυθμη λειτουργία της Superleague.

 

❖ Τη δημιουργία και επάνδρωση επιτροπής υποδομών, η οποία να περιλαμβάνει στη σφαίρα δραστηριοτήτων της θέματα που έχουν να κάνουν με το πρωτάθλημα υποδομών και τις χορηγίες που το αφορούν. Σκοπός είναι η προσπάθεια ανεύρεσης περισσότερων χορηγιών για το συγκεκριμένο τμήμα έτσι ώστε να επιτευχθεί η οικονομική του αναδιοργάνωση και επίρρωση. Άλλωστε μέσω του πρωταθλήματος υποδομών αναδύονται οι μελλοντικοί επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα επανδρώνουν τόσο τις ομάδες τις Super League όσο και της Εθνικής ομάδας.

❖ Τη σύνθεση επιτροπής αξιολόγησης προσωπικού, δομών και λειτουργίας. Η επιτροπή αυτή με την συνεργασία εξειδικευμένων εταιριών θα προχωρά στην αξιολόγηση όλων των λειτουργιών της Superleague σε ετήσια βάση.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Σχετικά Άρθρα

Back to Top