Παπαδόπουλος: “Θα κυνηγήσουμε τις ελπίδες μας”

Προβληματισμένος για το πρώτο ημίχρονο υποστήριξε πως είναι ο Νίκος Παπαδόπουλος που στάθηκε επίσης στην ψυχή που είχε η ομάδα του μέχρι το φινάλε του αγώνα…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

 Aναλυτικά οι δηλώσεις του: 

Στο αρχικό του σχόλιο είπε: «Μετά από αρκετό καιρό παίξαμε αγώνα και νομίζω πως ο καιρός που είχαμε να παίξουμε φάνηκε στο ξεκίνημα. Δεν μπήκαμε καλά, δεν είχαμε ρυθμό και η Βέροια πήρε τα ηνία του αγώνα και σκόραρε νωρίς. Ηταν ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο. Εμείς βάλαμε ένα γκολ από το πουθενά αυτή είναι η αλήθεια και πρέπει να την πούμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε πράγματα και νομίζω θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει το παιχνίδι με τις ευκαιρίες που είχαμε. Είμαι προβληματισμένος από το πρώτο ημίχρονο. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Δείξαμε ένα πρόσωπο που δεν αρμόζει στην ομάδα μας.

Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν να γυρίσουν το παιχνίδι.

Πρέπει να ανέβουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία και θα δώσουμε την ευκαιρία σε ακόμα πιο πολλά παιδιά για να δούμε πόσο θα μπορέσουν να μας βοηθήσουν του χρόνου. Συγχαρητήρια και στον διαιτητή και τους βοηθούς του που ήταν εξαιρετικοί, όπως και στον αντίπαλο».

Για το αν απομακρύνθηκε η πεντάδα: «Δεν σταματάει η συζήτηση. Υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες. Μείναμε λίγο πίσω. Αλλά μπορούμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Αρκεί να βγάζουμε ψυχή όπως στο δεύτερο ημίχρονο. Η ομάδα αυτή είναι φτιαγμένη έτσι ώστε να δουλεύει ο ένας για τον άλλον στο γήπεδο».

Για την αναβολή του αγώνα με τον Ολυμπιακό: «Εγώ θα μιλήσω για το ποδόσφαιρο. Το ότι δεν παίξαμε είναι πολύ κακό για εμάς. Για πολλούς λόγους. Οσα γίνονται και τις αποφάσεις δεν μπορώ να τις κρίνω. Εγώ είμαι προπονητής και μιλάω μόνο για το ποδόσφαιρο».

Για την εντός έδρας συγκομιδή: «Θέλαμε να έχουμε καλύτερη συγκομιδή βαθμών εντός έδρας. Πολλές φορές παίζουν ρόλο και εξωγενείς παράγοντες όπως ο καιρός. Ηταν δεύτερο σερί παιχνίδι που παίξαμε κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες».

Σχετικά Άρθρα

Αυστηρό “φιλτράρισμα” στον – όποιον – υποψήφιο επενδυτή…

Ποδόσφαιρο

Back to Top