Απέδειξες ότι είσαι ένας από εμάς…

Ο Δημήτρης Βλάχος αποθεώνει τον Σπύρο Παπαθανασάκη και τα… χώνει στους επικοινωνιολόγους της “τρόικας”.

Πριν από ένα μήνα, οι οργανωμένοι οπαδοί είχαν απλώσει ένα πανί στην θύρα 10 που έγραφε… “Τα χρόνια του «περούκα» δεν θα ξαναρθούν, οι μήνες της υπομονής αντίστροφα μετρούν”. Όσοι δεν νιώθουν από Ηρακλή, το είχαν μεταφράσει ως κόντρα οπαδών – Παπαθανασάκη, επηρεάζοντας μάλιστα και τον ίδιο τον μεγαλομέτοχο. Από αυτήν εδώ τη στήλη, επιχειρήσαμε να αποκρυπτογραφήσουμε σε πέντε προτάσεις, το βαθύτερο νόημα του πανό.

Γράφαμε τότε: “Οι οπαδοί δεν θα επιτρέψουν να μετατραπεί ο Ηρακλής σε:

  1.  θυγατρική άλλης ομάδας.
  2. βιομηχανία παραγωγής παικτών και πώλησής τους σε άλλες ελληνικές ομάδες.
  3. ομάδα που θα συμμετέχει σε ύποπτα παιχνίδια.
  4. ομάδα που θα βολεύεται με ένα πλασάρισμα κάπου κοντά στην εξάδα.
  5. ομάδα που θα αγωνίζεται σε ένα έρημο Καυτανζόγλειο.

Από χθες, ο κόσμος του Ηρακλή έχει κάθε δικαίωμα να νιώθει περηφάνια για τον μεγαλομέτοχό του. Διότι ο Σπύρος Παπαθανασάκης έκανε δύο κινήσεις που θα ήθελε να κάνει ο κάθε οπαδός του Ηρακλή. Να ξεφτιλίσει δημόσια τον Μποροβήλο και να βάλει στην θέση του, ακόμη και με απειλή χειροδικίας, τον εκπρόσωπο του Ολυμπιακού. Επίθεση δηλαδή στις ομάδες που πρωτοστάτησαν στο έγκλημα του 2011 με τις πλάτες των σημερινών εξυγιαντών της πλάκας.

Πάμε τώρα και στους επικοινωνιολόγους της “τρόικας”. Αν διέθεταν ίχνος ευθιξίας, θα έπρεπε από χθες το απόγευμα να ζητήσουν μία μεγάλη συγνώμη. Όχι από τον κόσμο του Ηρακλή. Άλλωστε τους έχει γραμμένους στα παλαιοτέρα των υποδημάτων του. Να ζητήσουν συγνώμη από το ακροατήριό τους και το αναγνωστικό κοινό. Συγνώμη για τα ψέματα που τους τάισαν περί ερυθρόλευκου άρματος στο οποίο ανέβηκε ο Ηρακλής. Ποιος όμως έχασε την ευθιξία σε αυτή την πόλη για να την βρουν αυτοί;

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top