Η θέση της ΠΑΕ Ηρακλής

Η θέση της ΠΑΕ Ηρακλής στο σημερινό άτυπο συμβούλιο ιδιοκτητών της Superleague αλλά και η δέσμη προτάσεων που κατέθεσε η “κυανόλευκη” ΠΑΕ…

Η ΠΑΕ Ηρακλής έδωσε το παρών στη σημερινή -άτυπη- συνεδρίαση της Λίγκας εκεί που την εκπροσώπησε ο πρόεδρος της “κυανόλευκης” ΠΑΕ, Σπύρος Παπαθανασάκης αλλά και ο αντιπρόεδρος, Θεόδωρος Παπαδόπουλος.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό ο Ηρακλής έχει καταθέσει μια δέσμη προτάσεων, τονίζοντας αρχικά πως ο πρόεδρος της Λίγκας πρέπει να βγαίνει από τους ιδιοκτήτες των ΠΑΕ. Υπήρξε έντονη αντίδραση για την παρουσία του Γιώργου Μποροβήλου, η οποία εκφράστηκε δεόντως, ενώ ο Σάββας Θεοδωρίδης υπερασπίστηκε τον Μποροβήλο.

Στη συνέχεια ζητήθηκε να συσταθούν ομάδες εργασίας που θα δουλεύουν πάνω σε συγκεκριμένα σοβαρά θέματα που απασχολούν το ποδόσφαιρο όπως η βία, η διαφθορά, τα οικονομικά, οι χορηγίες και η διαιτησία, καθώς και άλλους τομείς όπου μπορεί να υπάρξουν προβλήματα.

Σύμφωνοι με τις προτάσεις της ΠΑΕ Ηρακλής ήταν ο κ. Κωστούλας, πρόεδρος της ΠΑΕ Παναιτωλικός. Βέβαια δεν πάρθηκαν αποφάσεις, καθώς το συμβούλιο ήταν άτυπο, κάτι που αναμένεται να γίνει στο μέλλον.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top