“Θέλουμε να παίξουμε την Κυριακή”

Θετική στο να διεξαχθεί ο αγώνας της Κυριακής ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Ολυμπιακό είναι η “κυανόλευκη” ΠΑΕ…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ηχηρή απάντηση έδωσε η ΠΑΕ Ηρακλής σε όλα αυτά που γράφτηκαν και ακούστηκαν τις τελευταίες ώρες περί αναβολής του κυριακάτικου αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Η “κυανόλευκη” ΠΑΕ στην ανακοίνωση που εξέδωσε τόνισε πως ο Ηρακλής θέλει να παίξει την Κυριακή και πως δεν είναι λύση να σταματάει το πρωτάθλημα για να αντιμετωπιστεί η βία και η διαφθορά.

Επίσης επισήμανε πως η ματαίωση των αγώνων σκοτώνει το ελληνικό ποδόσφαιρο και πως η κυβέρνηση πρέπει να αντιμετωπίσει τις ρίζες του προβλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής:

Ο Ηρακλής θέλει να παίξει την Κυριακή. Τα πρόσφατα γεγονότα είναι ντροπιαστικά για το ελληνικό ποδόσφαιρο άλλα η λύση είναι να αντιμετωπιστεί η βία και η διαφθορά και όχι να σταματά να προχωρά το ελληνικό ποδόσφαιρο και να προσπαθεί να αναπτυχθεί.

Ένα από τα όνειρα μας είναι να συνεισφέρουμε στην εξεύρεση λύσεων, αυτό άλλωστε είναι ευθύνη της κάθε ομάδας, των θεσμών του ποδοσφαίρου και της Πολιτείας.

Η ματαίωση των αγώνων σκοτώνει το ελληνικό ποδόσφαιρο, το σκοτώνει σε εθνικό επίπεδο και παράλληλα δεν του επιτρέπει να ξεχωρίσει.

Η αντιμετώπιση των θεμάτων της διαφθοράς και της βίας είναι ο μόνος δρόμος για να μπορέσεις να ξεχωρίσεις και να λάμψεις σε διεθνές επίπεδο.

Η κυβέρνηση πρέπει να αντιμετωπίσει τις ρίζες του προβλήματος και όχι να τιμωρεί τους αληθινούς οπαδούς του ποδοσφαίρου. Άλλωστε το να ματαιώνεις τους αγώνες είναι σα να βάζεις τσιρότο σε μια ανοικτή πληγή που αιμοραγεί.

Σχετικά Άρθρα

Αυστηρό “φιλτράρισμα” στον – όποιον – υποψήφιο επενδυτή…

Ποδόσφαιρο

Back to Top