Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Ηρακλή και συγκεκριμένα οι Βασίλης Καραγκούνης, Ζόρζε Μοντέιρο και Λεοζίνιο, παρουσιάστηκαν σήμερα (19/2) και επίσημα στη μπουτίκ της ΠΑΕ Ηρακλής στο Καυτανζόγλειο, κατά την διάρκεια της οποίας μάλιστα υπήρξε και μια πολύ όμορφη σκηνή.
Συγκεκριμένα, όπως μπορεί κανείς να διαπιστώσει από την φωτογραφία, κανένα από τα τρία αποκτήματα του Ημίθεου, δεν κρατά τη φανέλα με το δικό του όνομα. Και οι τρεις ποδοσφαιριστές κρατούν την εμφάνιση με το όνομα ενός εκ των δύο νέων του συμπαικτών.
Πρόκειται για ένα γεγονός που ήθελε να καταδείξει για μια ακόμη φορά το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια αλλά και το πως κανένας δεν βάζει τον εαυτό του πάνω από την ομάδα. Μια κίνηση που αν μη τι άλλο, εισέπραξε πολύ θετικά σχόλια από όλους, καθώς πέρασε το μήνυμα που έπρεπε.