“Χαρούμενος που ήρθα σ’ αυτή την οικογένεια”

Ο Βασίλης Καραγκούνης βρέθηκε στη μπουτίκ του Καυτανζογλείου και μίλησε για το καλό κλίμα που συνάντησε στα αποδυτήρια της Μίκρας

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

 

Στο περιθώριο της σημερινής (19/2) βράβευσης του Λεοζίνιο στη μπουτίκ του Καυτανζογλείου βρέθηκαν και τα άλλα δύο μεταγραφικά αποκτήματα του Ηρακλή, Βασίλης Καραγκούνης και Ζόρζε Μοντέιρο.

Ο πρώτος μάλιστα στις δηλώσεις του δεν έκρυψε την χαρά του για την μεταγραφή του στους “κυανόλευκους”.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε αυτήν την οικογένεια. Θέλω να δουλέψω και να δώσω το 100% της ψυχής μου για τον κόσμο και την ομάδα”, τόνισε ο νέος αριστερός οπισθοφύλακας του Ηρακλή και σχετικά με τη νίκη στη Τούμπα πρόσθεσε: “Δεν πρέπει να επαναπαυτούμε μετά από αυτό το αποτέλεσμα. Κάθε παιχνίδι πάμε για τη νίκη. Αυτός είναι ο στόχος μας και η νοοτροπία μας. Δεν πάμε για την ισοπαλία”.

Για τα χαρακτηριστικά που διαθέτει ως ποδοσφαιριστής είπε πως… “Είμαι αριστεροπόδαρος και η φυσική μου θέση είναι αριστερά. Είναι επιλογή του προπονητή το που θέλει να με χρησιμοποιήσει”.

Αναφορικά με την παρουσία του στο εξωτερικό, ο Καραγκούνης υπογράμμισε πως… “υπάρχει διαφορετική προσέγγιση στο ποδόσφαιρο, έχουν άλλη νοοτροπία. Με έκανε καλύτερο άνθρωπο και έχω τις εμπειρίες που έχω αποκτήσει από εκεί πέρα”, ενώ για το αυριανό (20/2) παιχνίδι με την ΑΕΚ που ακολουθεί κατέληξε: “Δεν ξεχωρίζουμε αν είναι η ΑΕΚ ή ο Πανθρακικός. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και κάθε αντίπαλο κοιτάμε να τον κερδίζουμε. Αυτός είναι ο στόχος μας και θέλουμε να το κάνουμε για τον κόσμο μας και τον πρόεδρό μας. Είμαστε νικητές και αυτό θέλουμε να δείχνουμε σε κάθε παιχνίδι».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top