Επένδυσε στον “μαέστρο” και τα όνειρά σου θα πραγματοποιηθούν

Ο Δημήτρης Βλάχος σχολιάζει την επόμενη ημέρα του θριάμβου της Τούμπας.

Την άποψή μου για τον Νίκο Παπαδόπουλο, την έχω εκφράσει πολλές φορές στο παρελθόν, ακόμη και μετά από ήττες της ομάδας. Είναι ο πλέον κατάλληλος άνθρωπος για να χτίσει την ομάδα που όλοι ονειρευόμαστε, με πρώτο τον Σπύρο Παπαθανασάκη.

Δεν γνωρίζω αν κάποια στιγμή ο Ηρακλής θα γίνει η πρώτη ομάδα στην Ελλάδα. Είμαι βέβαιος όμως ότι με τις κατάλληλες κινήσεις, ο Ηρακλής μπορεί να γίνει η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα (στη χώρα μας δεν είναι αυτονόητο ότι η καλύτερη ομάδα είναι και η πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα).

Ο άνθρωπος που θα την δημιουργήσει, υπάρχει και δεν είναι άλλος από τον Νίκο Παπαδόπουλο. Σε αυτόν τον άνθρωπο ο μεγαλομέτοχος καλείται να επενδύσει. Πώς; Δίνοντάς του την δυνατότητα να ασχοληθεί αποκλειστικά και μόνο με το αγωνιστικό τμήμα.

Δεν είναι δική του δουλειά να ψάχνει παίκτες, δεν είναι δική του δουλειά να μιλάει με ατζέντηδες, δεν είναι δική του δουλειά να ασχολείται με οτιδήποτε μπορεί να βάλει ο νους του καθενός.

Από τη νέα περίοδο, θα πρέπει να δοθεί το δικαίωμα στον Παπαδόπουλο να λειτουργεί ως κανονικός προπονητής. Για όλες τις υπόλοιπες δουλειές, υπεύθυνοι πρέπει να είναι άλλοι, τους οποίους καλείται να εντοπίσει ο μεγαλομέτοχος…

ΥΓ Όσοι βρεθήκαμε χθες στην Τούμπα, αντιληφθήκαμε ότι σε επίπεδο οργάνωσης ο δικέφαλος έχει ξεφύγει. Για να τα λέμε όλα…

Η φωτογραφία του κειμένου που αποτέλεσε και την έμπνευση για το σχόλιο, είναι φυσικά του αξεπέραστου ΓκοτζΗΡΑ…

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top