ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Κοντονής καλεί σε απολογία τον Ηρακλή

Κάνοντας χρήση του δικαιώματος που του δίνει η νέα διάταξη του αθλητικού νόμου, ο Κοντονής κάλεσε τους “κυανόλευκους” σε απολογία για τους αγώνες με την Βέροια και τον Παναθηναϊκό.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ενώπιον της Αθλητικής Δικαιοσύνης για δυο υποθέσεις οι οποίες είχαν κλείσει και για τις οποίες είχε τιμωρηθεί, θα βρεθεί η ΠΑΕ Ηρακλής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, κάλεσε τους “κυανόλευκους” σε εκ νέου απολογία για τους αγώνες με την Βέροια και τον Παναθηναϊκό.

Υπενθυμίζεται ότι η ΠΑΕ Ηρακλής, για τον αγώνα με την Βέροια, είχε τιμωρηθεί πρωτόδικα με ποινή αποκλεισμού της έδρας της για μια αγωνιστική. Ποινή η οποία έπεσε έπειτα από την έφεση που κατέθεσε το νομικό τμήμα της ΠΑΕ. Για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, στον οποίο δεν είχε συμβεί το παραμικρό, η στην ΠΑΕ είχε επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο.

Στις εγκαταστάσεις της Μίκρας παρέλαβαν τον φάκελο με όλα τα στοιχεία της κλήσης τους σε απολογία, αυτή τη φορά από τον ίδιο τον Υφυπουργό, με τη νομική υπηρεσία της ομάδας να μελετά όσα αναφέρονται σε αυτόν.

Σχετικά Άρθρα

“Προβολή” του γηπέδου στους Χορτατζήδες “γέμισε” τα social media (pic)

Ποδόσφαιρο

Ο στόχος για γήπεδο στους Χορτατζήδες και η επίσημη παρουσίαση

Ποδόσφαιρο

Back to Top