Την περίπτωση του Κασίμπα, την ψάξατε;

Ο Δημήτρης Βλάχος σχολιάζει τις… αποκαλύψεις από τον εκπρόσωπο του Μπάμπα.

BlueArena, Απόψεις

Κάποτε εκνευριζόσουν. Τώρα απλά γελάς και αναρωτιέσαι… “Καλά, δεν βαρέθηκαν τόσα χρόνια τα ίδια και τα ίδια;” Λίγα 24ωρα πριν το ντέρμπι της Τούμπας, κάποιοι θυμήθηκαν ότι η ΠΑΕ Ηρακλής οφείλει χρήματα στον Μπάμπα.

Σκέφτεσαι ως αφελής. “Για να βγήκε τώρα το θέμα, προφανώς αυτή την εβδομάδα προέκυψε το πρόβλημα”. Ακούς όμως τον εκπρόσωπο του παίκτη να λέει ότι… “Η υπόθεση έχει τελεσιδικήσει πριν από δύο μήνες και η ΠΑΕ Ηρακλής δεν τακτοποίησε την οφειλή ύψους περίπου 7.000 ευρώ”.

Με απλά λόγια, μία υπόθεση που θα μπορούσε να δημοσιοποιηθεί από τις αρχές Δεκεμβρίου, έσκασε μέσα Φεβρουαρίου, λίγα 24ωρα πριν το ντέρμπι με τον δικέφαλο.

Στα προηγούμενα, προσθέστε ότι νομικός εκπρόσωπος του παίκτη, ο οποίος αποχωρώντας ευχαρίστησε δημόσια τον Ηρακλή και τον μεγαλομέτοχό του, είναι ο Γιώργος Παναγόπουλος που ποτέ δεν έκρυψε ότι υποστηρίζει την ομάδα που αντιμετωπίζει την Κυριακή ο Ηρακλής.

Βλέπετε κάτι συμπτώσεις;

Επειδή μέχρι την Κυριακή θα πρέπει να βρείτε και κάποιο άλλο θέμα για να δημιουργήσετε -με το μυαλό σας- προβλήματα στον Ηρακλή, ψάξτε λίγο την περίπτωση Ζαν Κασίμπα. Υπάρχει μία φήμη ότι και σε αυτόν χρωστάει ο Ηρακλής…

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top