Λαχειοφόρος αγορά και στήριξη

Μια ακόμη πρωτοβουλία ώστε να βρεθεί στο πλευρό ενός συνανθρώπου μας ο οποίος έχει ανάγκη την βοήθεια όλων, ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ηρακλής.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Αναλυτικά η ΠΑΕ Ηρακλής αναφέρει:

“Την βασιλόπιτά του θα κόψει ο Σύλλογος Ελλήνων Εξαιρετικά Διακριθέντων Αθλητών, σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου.

(O Σ.Ε.Ε.Δ.Α. είναι ο Σύλλογος Ελλήνων Εξαιρετικά Διακριθέντων Αθλητών Ν.2725/1999, που ιδρύθηκε το 2013 με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Αριθμεί περισσότερα από 300 μέλη σε όλη την Ελλάδα, με Ολυμπιακές, Παγκόσμιες και Πανευρωπαϊκές νίκες σε όλα τα αθλήματα)

Στην εκδήλωση, θα βραβευτούν οι διακριθέντες της χρονιάς που έφυγε, ενώ θα τιμηθούν και τα μέλη που συμμετείχαν στις δράσεις του συλλόγου με την «ΣΕΕΔΑ Running Team».
Η εκδήλωση αυτή, θα έχει και βαθιά ανθρώπινο χαρακτήρα, καθώς όλα τα έσοδα που θα προκύψουν από τη λαχειοφόρο αγορά, θα διατεθούν εξ ολοκλήρου για τη θεραπεία (χειρουργεία-ακτινοβολίες-έξοδα κλινικής) της μικρούλας ΜΑΡΙΑΣ ΣΑΤΡΑΤΖΑΜΗ, η οποία νοσηλεύεται στο ΠΑΙΔΟΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ του ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Αρωγός στον αγώνα της μικρούλας, θα είναι και η ΠΑΕ Ηρακλής. Έπειτα από επαφές του τμήματος Marketing, και με δεδομένο ότι την 20η Φεβρουαρίου, ο Ηρακλής αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο Καυτανζόγλειο, θα πραγματοποιηθεί έρανος στα σημεία πώλησης εισιτηρίων, θα δοθεί μία φανέλα του Ηρακλή ως δώρο στη λαχειοφόρο αγορά του Συλλόγου, καθώς και θα υπάρξει αντιπροσωπεία διακεκριμένων αθλητών από διάφορα αθλήματα στον αγώνα ΗΡΑΚΛΗΣ-ΑΕΚ.

Το ήθος και η παιδεία του κόσμου του ΗΡΑΚΛΗ θα αποδειχθούν αντάξια των περιστάσεων και για ακόμα μια φορά θα δείξουμε ότι ο ΗΡΑΚΛΗΣ πάνω από όλα είναι ΙΔΕΑ!

Όλοι μαζί θα στηρίξουμε τη μικρή Μαρία”

Σχετικά Άρθρα

Back to Top