Στο κυνήγι των… θρύλων

Ο Νίκος Παπαδόπουλος έφτασε τα 82 παιχνίδια ως προπονητής του Ηρακλή και είναι τρίτος σε παρουσίες στον πάγκο της ομάδας, πίσω από τους Σίμονσον και Λίμπρεχτς.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο
Όταν τον Απρίλιο του 2014 η ΠΑΕ Ηρακλής ανακοίνωσε την πρόσληψη του Νίκου Παπαδόπουλου, λίγοι μπορούσαν να φανταστούν ότι ο Έλληνας τεχνικός θα “ρίζωνε” στον πάγκο της ομάδας φτάνοντας στο σημείο να ξεπεράσει σε παρουσίες (και μάλιστα συνεχόμενες) , προπονητές όπως ο Τσατσέφσκι, κ.α…
Αναλυτικά, διανύοντας την τρίτη σεζόν της παρουσίας του στην τεχνική ηγεσία του Ηρακλή, ο Παπαδόπουλος έχει κοουτσάρει τους “κυανόλευκους” σε 82 παιχνίδια, ξεπερνώντας τις επιδόσεις των Αναστασιάδη (69), Κωφίδη (69), Τσατσέφσκι (64).
Πλέον ο Έλληνας τεχνικός έχει μπροστά του δυο από τους σημαντικότερους προπονητές που πέρασαν από τον Ηρακλή και έγραψαν τη δική τους ιστορία σε αυτόν, τον Άγκνε Σίμονσον (98) και τον Τάις Λίμπρεχτς (97).
Με δεδομένο ότι ο Ηρακλής δεν συνεχίζει στον θεσμό του Κυπέλλου και έχει ελάχιστες πιθανότητες να λάβει μέρος στα Play Off, ο Νίκος Παπαδόπουλος θα μπορέσει να ξεπεράσει τους Σίμονσον, Λίμπρεχτς και να γίνει ο προπονητής με τις περισσότερες παρουσίες στον πάγκο της ομάδας, μόνο στην περίπτωση που συνεχίσει στους “κυανόλευκους” και για την επόμενη σεζόν.
Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο απολογισμός των αποτελεσμάτων του Ηρακλή με τον 45χρονο προπονητή στον τιμόνι της “κυανόλευκης”  τεχνικής ηγεσίας…
Σε 82 παιχνίδια, ο Νίκος Παπαδόπουλος έχει οδηγήσει τον Ηρακλή σε 37 νίκες (ποσοστό το οποίο αγγίζει το 46%), 26 ισοπαλίες και 19 ήττες.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top