“Συζητάμε για άλλον ένα παίκτη”

Οι δηλώσεις του Νίκου Παπαδόπουλου στην κάμερα της NOVA…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ, το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΣ, τα τρία μεταγραφικά αποκτήματα του Ηρακλή, αλλά και για τις συζητήσεις που έχει με τον πρόεδρο της ΠΑΕ για ακόμη μία προσθήκη.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

-Πως περιμένετε το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα;

“Δύσκολο παιχνίδι με την έννοια πως αντιμετωπίζουμε ένα δυνατό αντίπαλο. Εκτός από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό τα πάει πολύ καλά. Μία ομάδα που παίζει καλή άμυνα και κόντρα επίθεση. Δύσκολο επίσης γιατί εμείς έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια και υπάρχει κούραση στην ομάδα κάτι που είναι δεδομένο. Θα δουλέψουμε αυτές τις λίγες ημέρες που μένουν μέχρι το παιχνίδι. Θα δώσουμε τα πάντα για να επιστρέψουμε στις νίκες γιατί το χρειαζόμαστε πραγματικά”.

-Βλέπετε να υπάρχει και ψυχολογική κόπωση πέρα της φυσικής, λόγω των άσχημων αποτελεσμάτων;

“Πάντα υπάρχει ψυχική κόπωση. Η ψυχολογία παίζει σημαντικό ρολο στο ποδόσφαιρο. Θεωρώ πως κάναμε καλή προσπάθεια στο χθεσινό παιχνίδι με την ΑΕΚ. Είμαστε στεναχωρημένοι που αποκλειστήκαμε γιατί πληρώσαμε τα λάθη και τα εύκολα γκολ του πρώτου αγώνα. Δουλειά δική μου και των συνεργατών μου είναι να βοηθήσουμε τους παίκτες να ξεπεράσουν αυτή τη ψυχική κόπωση και να ανεβάσουμε τη ψυχολογία τους για να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι”.

-Τι περιμένετε από τον Λεοζίνιο, καθώς είναι η πρώτη μεταγραφή του Ηρακλή που θα πάρει λεπτά συμμετοχής…

“Τον “Λέο” τον ξέρω πάρα πολύ καλά και τον γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που διαθέτει ποιότητα. Νομίζω θα βοηθήσει πολλούς τομείς και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού αλλά και στις στατικές φάσεις που μας λείπει ένας ποδοσφαιριστής να έχει καλές στατικές φάσεις, να εκτελεί καλά τα φάουλ και τα κόρνερ. Του λείπει ο ρυθμός είναι η αλήθεια, όμως προσπαθούμε να τον βοηθήσουμε όλο αυτό το χρονικό διάστημα που είναι εδώ για να μάθει τον τρόπο παιχνιδιού μας, να γνωριστεί με τους συμπαίκτες του και πιστεύω πως θα είναι ένας παίκτης που θα μας βοηθήσει. Το ίδιο και ο Καραγκούνης όπου και αυτού το δελτίο είναι έτοιμο. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που θα μας δώσει λύσεις. Τον Μοντέιρο τον περιμένουμε από την επόμενη αγωνιστική, ώστε να μας δώσει ταχύτητα στην επίθεση, ένας παίκτης που τον χρειάζεται η ομάδα. Δείχνει η ομάδα πως χρειάζεται κάτι διαφορετικό στα άκρα και είμαι σίγουρος ότι θα μας βοηθήσει αρκετά”.

-Θα υπάρξουν άλλες προσθήκες στην ομάδα;

“Είμαστε σε συζητήσεις με τον πρόεδρο. Να δούμε αν θα μπορέσουμε να κάνουμε ακόμα μία μεταγραφή. Αυτό θα εξαρτηθεί από πολλά πράγματα. Κυρίως πόσο έτοιμος μπορεί να είναι ένα ελεύθερος παίκτης που θα έρθει και να δούμε αν πραγματικά μπορεί να βοηθήσει την ομάδα και τώρα αλλά και για την επόμενη σεζόν. Κοιτάμε και τις δύο πλευρές γιατί δε θέλουμε να πάρουμε ένα παίκτη για οκτώ ή εννιά παιχνίδια. Θα πάρουμε έναν παίκτη άμα πάρουμε για να έχει την προοπτική να βοηθήσει την ομάδα και του χρόνου”.

Σχετικά Άρθρα

Αυστηρό “φιλτράρισμα” στον – όποιον – υποψήφιο επενδυτή…

Ποδόσφαιρο

Back to Top