Σάρωσε ο Ηρακλής στα βραβεία ΠΣΑΠ!

Σάρωσαν στα βραβεία του ΠΣΑΠ οι παίκτες και ο προπονητής του Ηρακλή, αφού κατέκτησαν πέντε συνολικά βραβεία.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ημέρα τιμητικών διακρίσεων ήταν η σημερινή για τους παίκτες, αλλά και τον προπονητή του Ηρακλή, με τους “κυανόλευκους” να εξαργυρώνουν την εξαιρετική χρονιά τους και μέσα από την ψηφοφορία του ΠΣΑΠ για την επιλογή των καλύτερων.

Σε ό,τι αφορά τις κατηγορίες, ο Νίκος Παπαδόπουλος πήρε το βραβείο του κορυφαίου τεχνικού του Βορείου ομίλου της Football League, o Ντιέγκο Ρομάνο του καλύτερου ξένου ποδοσφαιριστή, ο Γιάννης Λουκίνας, αυτό του πρώτου σκόρερ, ο Κοσμάς Τσιλιανίδης, του καλύτερου νεαρού ποδοσφαιριστή, ενώ τέλος ο Νίκος Πουρτουλίδης, αναδείχθηκε ο καλύτερος Ελληνας ποδοσφαιριστής του Βορείου ομίλου της Football League.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως ο 44χρονος τεχνικός λόγω ενός προσωπικού του προβλήματος απουσίαζε από την εκδήλωση και το βραβείο του παρέλαβε ο Νίκος Πουρτουλίδης, ενώ την παράσταση… στυλιστικά έκλεψε ο Ντιέγκο Ρομάνο που εμφανίστηκε με κοστούμι, έχοντας στο πλάι του και τον γιο του, Τιάγκο.

Τέλος, ο μοναδικός παίκτης που δεν κατάφερε να κερδίσει βραβείο, ήταν ο Χουάντερσον, που συμμετείχε στην κατηγορία “καλύτερος τερματοφύλακας της χρονιάς”, με αυτό να καταλήγει στον Αποστολίδη.

Σχετικά Άρθρα

Βέλλιος: “Ο Ηρακλής πρέπει να επιστρέψει για πάντα στη μεγάλη κατηγορία!”

Ποδόσφαιρο

Το “μπαράζ της ντροπής” – Πώς ο αθηναϊκός Τύπος ξεφτίλιζε τη διαπλοκή…

Ποδόσφαιρο

Δείτε Καυτανζόγλειο ΚΑΙ με Καλαμάτα και… βουλώστε το!

Ποδόσφαιρο

Σπουδαίο μήνυμα ανθρώπινης ευαισθησίας από τον Μάκη Γιαννίκογλου (pic)

Ποδόσφαιρο

Καράογλου από το βήμα της Βουλής: “Ο Ηρακλής είναι, πλέον, υγιής και βιώσιμος!” (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top