Η κριτική παικτών και προπονητή

Η παρουσία των παικτών του Ηρακλή αλλά και του Νίκου Παπαδόπουλου στο παιχνίδι του Καυτανζογλείου με αντίπαλο τον Πλατανιά.

Χουάντερσον 7: Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας ήταν για ακόμα μία φορά σταθερός. Όποτε χρειάστηκε δήλωσε «παρών», με τις επεμβάσεις του αλλά και τις εξόδους του.

Ζιαμπάρης 6: Προσπάθησε αρκετά, καθώς δέχθηκε μεγάλη πίεση. Έκοψε αρκετές προσπάθειες των φιλοξενούμενων, με ορισμένα λάθη στις μεταβιβάσεις.

Μπαρτολίνι 7: Πιέστηκε αρκετά, όμως εκ νέου ανταπεξήλθε καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Αλάνθαστος σχεδόν στα κοψίματα του και στη γενικότερη αμυντική λειτουργία του. Με πάθος και δυναμισμό, ο Αργεντινός πρόσθεσε ακόμα ένα καλό παιχνίδι στο βιογραφικό του.

Μπουκουβάλας 7: Έδωσε όσα είχε, πάλεψε από την αρχή ως το τέλος, έχοντας πολλά τρεξίματα και πάθος. Ανασταλτικά δεν αντιμετώπισε προβλήματα όντας σταθερός, ενώ προσπάθησε πολύ και επιθετικά, ανεβαίνοντας ψηλά με ατομικές ενέργειες.

Κυριακίδης 3: Σε κακή μέρα βρέθηκε ο μεσοεπιθετικός του Ηρακλή. Αγωνίστηκε βασικός στα χαφ χωρίς ενέργεια και ατομικές ενέργειες. Με πολλά λάθη, χάνοντας μάλιστα και μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο.

Μπουλούτ 4: Αν εξαιρεθεί το πάθος του και η διάθεση του να τρέξει και να πρεσάρει, ο Αυστραλός δεν κατάφερε να προσφέρει στην ομάδα του. Πέραν από ορισμένα φάουλ που δεν κέρδισε, ήταν ακίνδυνος.

Σαραμαντάς 6: Είχε δύσκολο έργο με το μαρκάρισμα στον Κουλιμπαλί, ο οποίος τον πίεσε αρκετά με τα ανεβάσματα του. Αγωνίστηκε με διάθεση και στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώθηκε και ανέβασε την απόδοση του.

Ιντζόγλου 5: Στο πρώτο ημίχρονο είχε την ασίστ σε μία από τις ευκαιρίες του Ηρακλή. Ανασταλτικά προσπάθησε, χωρίς να βρεθεί όμως γενικά σε καλή μέρα. Λάθη στις μεταβιβάσεις και κούραση στο δεύτερο μέρος.

Καρασαλίδης 5: Δεν ήταν τόσο σταθερός όσο σε προηγούμενα παιχνίδια. Με λάθη στις μεταβιβάσεις και χωρίς καθαρό μυαλό, εμφάνισε και σημάδια κούρασης στο δεύτερο ημίχρονο.

Τσιλιανίδης 6: Αδίκησε τον εαυτό του στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς δεν ανάλογη παρουσία όπως στο πρώτο μέρος. Εκεί όπου ως επιτελικός μέσος είχε εξαιρετικές τελικές πάσες, με δημιουργία και έμπνευση από τον άξονα. Στο δεύτερο «χάθηκε» όταν και μετατοπίστηκε στα άκρα.

Λουκίνας 4: Αγωνίστηκε για πρώτη φορά ως βασικός στην κορυφή της επίθεσης, χωρίς να μπορέσει να… αρπάξει την ευκαιρία από τα «μαλλιά». Έχασε μια μοναδική ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο, έτρεξε, ζήτησε μπάλα αλλά από κει και πέρα φάνηκε ακίνδυνος.

Ρομάνο 5: Στάθηκε άτυχος καθώς, όπως ανέφερε ο Νίκος Παπαδόπουλος, ο Αργεντίνος τραυματίστηκε με το που μπήκε ως αλλαγή. Προσπάθησε παρά τις ενοχλήσεις να κρατήσει και να κουβαλήσει μπάλα, χωρίς να μπορέσει να γίνει δημιουργικός.

Περόνε 4: Εμφανώς επηρεασμένος από την απουσία του λόγω τραυματισμού, ο Αργεντινός δεν μπόρεσε να προσφέρει. Αγωνίστηκε στην κορυφή στη θέση του Λουκίνα, χωρίς να απειλήσει.

Πασάς 4: Η παρουσία του ήταν αρνητική, δεν μπόρεσε να δώσει ενέργεια και ζωντάνια στην ομάδα. Δεν… μπήκε καθόλου στο παιχνίδι.

Νίκος Παπαδόπουλος 5: Η παρουσία των Κυριακίδη και Μπουλούτ στα χαφ δεν απέδωσαν, ενώ δεν του… βγήκαν και οι αλλαγές, όντας άτυχος στην περίπτωση του Ρομάνο που τραυματίστηκε. Η απόφαση για βασικό στον άξονα τον Τσιλιανίδη ήταν θετική στο πρώτο ημίχρονο.

Σχετικά Άρθρα

Ο νέος ΓΣ εργάζεται και για την αναγέννηση του ποδοσφαιρικού Τμήματος!

Ποδόσφαιρο

Back to Top