“Καυτή” μεταγραφική εβδομάδα

Ο Λεοζίνιο, ο Ναζίμ και ο Βίτορ, αλλά και ο Ελληνας χαφ που ενδιαφέρει…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Αμεσες εξελίξεις αναμένονται αρχής γενομένης από αύριο σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά ζητήματα του Ηρακλή.

Οι “κυανόλευκοι” θα επιχειρήσουν μέσα στην εβδομάδα αυτή να καλύψουν τα όποια κενά υπάρχουν στην ομάδα, με την επιθυμία του Νίκου Παπαδόπουλου να είναι να αποκτηθούν τέσσερις παίκτες.

Η αλήθεια είναι πως, ήδη έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος, ωστόσο έστω και τώρα, η διοίκησης της ΠΑΕ Ηρακλής, θα πρέπει να κάνει αυτό που πρέπει και να προσθέσει στην ομάδα τα… κομμάτια ποιότητας που τις λείπουν.

Σε ό,τι αφορά τα ονόματα, τη δεδομένη χρονική στιγμή ο παίκτης που φαίνεται να είναι πιο κοντά στον Ηρακλή, είναι ο Λεοζίνιο.

Ο Βραζιλιάνος μέχρι την Τετάρτη θα έχει λύσει το συμβόλαιό του με τον τουρκικό σύλλογο και η πρόταση που έχει από τον Ηρακλή, είναι συμφέρουσα για τον ίδιο.

Από ‘κει και πέρα, σε καλό δρόμο βρίσκεται και η υπόθεση του Νιγηριανού Ντέιβιντ Ναζίμ, ενώ στη Θεσσαλονίκη αναμένεται και ο Κάρλος Βίτορ. Εδώ θα πρέπει να τονιστεί πως αμφότερες οι περιπτώσεις θα πρέπει να είναι κυρίως προοπτικής, αφού θα είναι μεγάλο ρίσκο για τον Ηρακλή, να αποκτήσει τη δεδομένη χρονική περίοδο δύο παίκτες, που δεν έχουν την εμπειρία να ανταπεξέλθουν άμεσα στις απαιτήσεις της Super League.

Από ‘κει και πέρα και σε ό,τι φορά το θέμα του χαφ, πληροφορίες της BlueArena, αναφέρουν πως οι “κυανόλευκοι” έχουν προσεγγίσει Ελληνα χαφ που ενδεχομένως να μείνει εντός της εβδομάδας ελεύθερος από την ομάδα του.

 

Σχετικά Άρθρα

Αυστηρό “φιλτράρισμα” στον – όποιον – υποψήφιο επενδυτή…

Ποδόσφαιρο

Back to Top