Παπαδόπουλος: “Πήραμε τεράστια δύναμη από τον κόσμο μας”

Ο Νίκος Παπαδόπουλος για όλους και για όλα…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Αρχικά είπε: «Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι. Πατούσαμε καλύτερα από τον αντίπαλο. Θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει το γκολ που δεχτήκαμε αν είχαμε καθαρό μυαλό. Τέτοια λάθη γίνονται. Στάθηκε πολύ καλά η ομάδα. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Παλέψανε τα παιδιά, αλλά δεν τα καταφέραμε. Είμαστε στεναχωρημένοι που δεν κερδίσαμε, πρέπει όμως να δούμε τη συνέχεια. Δύσκολες καιρικές συνθήκες. Πήραμε ένα βαθμό και πρέπει να ξεκουραστούμε. Η ομάδα είναι κουρασμένη. Ευτυχής έχουμε μέρες μπροστά μας. Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της ψυχής μου τον κόσμο που ήρθε. Πήρε δύναμη από αυτούς. Θέλω να ζητήσω από τον κόσμο να βοηθήσει τα παιδιά αυτά που δίνουν τα πάντα».

Για το επόμενο παιχνίδι με τον Πλατανιά: «Το επόμενο παιχνίδι είναι κλειδί για να πάμε ψηλότερα. Αν το κερδίσουμε θα κοιτάμε πιο ψηλά γιατί ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια. Αυτό το παιχνίδι πρέπει να το κερδίσουμε».

Για τα ματς κυπέλλου με την ΑΕΚ: «Εχω πει το κύπελλο μας ενδιαφέρει. Θέλουμε να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται. Παίζουμε με έναν καλό αντίπαλο. Δεν θα είμαστε εκείνη η ομάδα που παίξαμε στο ΟΑΚΑ. Θα γίνουν δύο σημαντικά παιχνίδια και η τακτική θα δώσει την πρόκριση. Εμείς περιμένουμε να επιστρέψουν παίκτες και σίγουρα περιμένουμε και τις μεταγραφές. Θα είναι σημαντικό για την ομάδα».

Για τις αλλαγές: «Ηθελα να κάνω πιο μπροστά την αλλαγή, αλλά είχαμε ένα θέμα με τον Καρασαλίδη, είχε ένα χτύπημα και δεν ξέραμε αν είναι οκ. Ηθελα να κάνω πιο επιθετική την ομάδα, όμως εκεί χάσαμε τον χρόνο με τον Τέλη».

Για μεταγραφές και αν αυτές καθυστερούν: «Το ιδανικό θα ήταν να είχαμε κάποιους παίκτες. Δεν είναι εύκολο πράγμα. Ο πρόεδρος μιλάει με τους παίκτες, είναι σε διαπραγματεύσεις. Το σημαντικό είναι να γυρίσουν πίσω τα παιδιά του ρόστερ μας που έχουν μικροπροβλήματα. Πιστεύω θα έχω κάποιους από αυτούς στο επόμενο παιχνίδι. Ενας που θα έρθει δεν θα χρειαστεί χρόνο. Ξέρει καλά το πρωτάθλημα».

Για Λεοζίνιο, Κεϊτά: «Ο Λεοζίνιο είναι πολύ κοντά για να “τελειώσει” η μεταγραφή του. Εγώ για τους δύο παίκτες είπα είναι στη λίστα. Δεν χάθηκε και ο κόσμος αν ο Κεϊτά πάει αλλού, εξάλλου δεν ήταν πρώτος στη λίστα με τους χαφ που θέλουμε».

Σχετικά Άρθρα

Αυστηρό “φιλτράρισμα” στον – όποιον – υποψήφιο επενδυτή…

Ποδόσφαιρο

Back to Top