Παπαδόπουλος: “Είμαστε ομάδα…”

Ο Νίκος Παπαδόπουλος στάθηκε στην αντίδραση που έδειξε η ομάδα του…

Ποδόσφαιρο

Αναλυτικά:

Αρχικά είπε: «Μετά από ένα παιχνίδι πρωταθλήματος στο οποίο ήμασταν κακοί η ομάδα αντέδρασε σωστά. Το έχουμε κάνει πολλές φορές μετά από ένα όχι καλό αποτέλεσμα να αντιδρούμε σωστά. Ευτυχώς ήταν κοντά το παιχνίδι αυτό και αυτό θα μας βοηθήσει. Το διαχειριστήκαμε καλά. Είχαμε άγχος στην αρχή και θεωρώ θα ήταν καλό να σκοράρουμε στις ευκαιρίες του πρώτου μέρους.

Συγχαρητήρια στα παιδιά που αντέδρασαν. Κατά διαστήματα κάναμε αυτό που θέλαμε. Παίξαμε έτσι όπως θέλουμε να παίζουμε και όχι όπως στη Ν. Σμύρνη. Η συνέχεια για εμάς είναι δύσκολη, αφού ακολουθεί δύσκολη συνέχεια , αφού το Σάββατο έχουμε αγώνα. Θα είμαστε ανταγωνιστικοί και θα πάμε στη Λιβαδειά να κερδίσουμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Θέλουμε στο κύπελλο να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται».

Για το μυστικό του Ηρακλή ώστε να ξεπερνάει γρήγορα τις ήττες: «Η λέξη ομάδα τα λέει όλα. Είναι μεγάλο χρονικό διάστημα μαζί όλα τα παιδιά. Συζητάμε πολύ μετά από κάθε άσχημο αποτέλεσμα. Βγάζουμε εγωισμό και παίζουμε ο ένας για τον άλλον. Είμαστε ομάδα. Αυτό τα λέει όλα».

 

Για τους τραυματίες: «Ο Ντιέγκο θα είναι δύσκολο να παίξει το Σάββατο. Εχει ένα πρόβλημα στον οπίσθιαίο μηριαίο. Θα είναι ρίσκο να παίξει. Ο Μπουλούτ έχει ένα χτύπημα, αλλά θα είναι μαζί μας. Επίσης δύσκολα θα έχουμε και τον Περόνε μαζί μας».

Για τη συνέχεια του κυπέλλου: «Ο θεσμός του κυπέλλου είναι σημαντικός. Είναι σημαντικό να έχεις καλές κληρώσεις παίζουν πολλά ρόλο όμως. Το να έρθει ένας αντίπαλος καλός θα είναι καλό για εμάς».

Για τον Βέλλιο: «Ο Τόλης διαχειρίζεται πολύ καλά τη δημοσιότητα γύρω από το πρόσωπό του. Του κάνει καλό κάνει καλό και στην ομάδα, όμως θα πρέπει να προβάλλετε και η ομάδα γιατί έτσι αναδεικνύεται ένας παίκτης. Δουλεύει έχει σωστή νοοτροπία και του αξίζει η επιτυχία αυτή».

Για την παρουσία του Σκίμπε: «Πιστεύω πως σήμερα θα έβγαλε καλύτερα συμπεράσματα σε σχέση με το παιχνίδι της Ν. Σμύρνης».

Οσο για την αυριανή τους συνάντηση: «Αύριο το πρωί έχουμε ραντεβού στην Μίκρα να μιλήσουμε».

 

Back to Top