Στον…κόσμο της η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας

Η Επιτροπή προκαλεί το δημόσιο αίσθημα με την ανακοίνωση που εξέδωσε για τις φετινές διαιτησίες στο Ελληνικό πρωτάθλημα

Διάφορα, Ποδόσφαιρο

Μη αντιλαμβανόμενη τον ντόρο που έχει ξεσπάσει για μία ακόμη χρονιά στο Ελληνικό ποδόσφαιρο γύρω από τις αποφάσεις των διαιτητών, η ΚΕΔ προκαλεί το δημόσιο αίσθημα και με ανακοίνωση ζητά από τους διαιτητές να…”να συνεχίσουν με τον ίδιο αμείωτο ζήλο και προσήλωση στις υποχρεώσεις και τους κανονισμούς”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η ΚΕΔ/ΕΠΟ με την ευκαιρία της επανέναρξης των διοργανώσεων μετά τις Γιορτές εύχεται καλή χρονιά σε όλους. Απευθυνόμενη προς το σύνολο των αξιωματούχων της διαιτησίας όλων των επαγγελματικών και ερασιτεχνικών κατηγοριών ζητά την αδιάλειπτη συμμετοχή στις προγραμματισμένες δραστηριότητες και τη συνεπή τήρηση των υποχρεώσεων τους.

Πιο συγκεκριμένα, εφιστά την προσοχή του συνόλου των αξιωματούχων της διαιτησίας ως προς την υποχρεωτική παρακολούθηση των μορφωτικών συναντήσεων με σκοπό την ενιαία εφαρμογή των κανόνων ποδοσφαίρου.

Επίσης καλεί τους διαιτητές και τους βοηθούς να ακολουθούν πιστά το πρόγραμμα εκγύμνασης για την καλύτερη φυσική κατάσταση τους.

Η ΚΕΔ/ΕΠΟ υπενθυμίζει με κάθε ευκαιρία προς τους Έλληνες φιλάθλους, ότι διαιτητές και βοηθοί διαιτητές καλούνται να πάρουν αποφάσεις σε κλάσματα δευτερολέπτου είναι κατανοητό ότι τα ανθρώπινα λάθη, δεν είναι δυνατό να αποφευχθούν, όπως συμβαίνει στα ποδοσφαιρικά παιχνίδια σε όλο τον πλανήτη.

Η σταθερά πρέπει να είναι, από πλευράς όλων των αξιωματούχων διαιτησίας, η καλύτερη δυνατή απόδοση και η ενιαία και ορθή εφαρμογή των κανονισμών του ποδοσφαίρου. Γι’ αυτό η ΚΕΔ/ΕΠΟ ζητά από μέρους τους τον ίδιο αμείωτο ζήλο και προσήλωση στις υποχρεώσεις και τους κανονισμούς. Περισσότερα θα συζητηθούν στις κατά τόπους συναντήσεις μέχρι το τέλος Ιανουαρίου».

Σχετικά Άρθρα

Κατσαμπής: “Ο Ιβάν αποχώρησε άδικα και άδοξα από τον Ηρακλή…”

Ποδόσφαιρο

Back to Top