«Καθοριστική στιγμή η απόκρουση του Χουάν»

Όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Νίκος Παπαδόπουλος, μίλησε για τη νίκη και συνέστησε προσοχή ενόψει της ρεβάνς.

Αναλυτικά:

«Όπως και στο πρωτάθλημα έτσι και σήμερα η Βέροια ήταν καλύτερη από εμάς στο πρώτο ημίχρονο. Είχε την κατοχή της μπάλας, ενώ εμείς δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε καθόλου μπάλα στα πόδια μας. Στο δεύτερο ημίχρονο διορθώσαμε κάποια πράγματα. Το πέναλτι και η απόκρουση του Χουάντερσον μας έδωσε αυτοπεποίθηση. Ηταν θεωρώ η καθοριστική στιγμή. Μετά μίλησε η ψυχή των παικτών μου που μαζί με τη στήριξη του κόσμου, μας έδωσαν τη νίκη και το προβάδισμα πρόκρισης. Θα πρέπει να πω όμως πως δεν τελείωσε τίποτα. Εχει ένα ακόμα παιχνίδι. Η Βέροια είναι καλή ομάδα. Δεν θα είναι εύκολη η ρεβάνς, θέλει μεγάλη προσοχή”.

Σε ερώτηση για το τι άλλαξε στο πρώτο ημίχρονο: «Διορθώσαμε αρκετά πράγματα. Δεν ήταν δυνατόν να συνεχίσουμε να παίζουμε μόνο άμυνα. Επρεπε να βγούμε και στην επίθεση. Αυτό μας βοήθησε πολύ στο να βρούμε ρυθμό».

Για την παρουσία του Κάσσου και αν κέρδισε έναν ακόμα παίκτη: «Δεν τον έχασα ποτέ εγώ. Αλλοι γράφουν πως χάθηκε».

Για το πόσο βοηθάει ψυχολογικά η νίκη αυτή: «Οι νίκες δίνουν ψυχολογία. Είμαστε καλά. Μας βοηθάνε τα αποτελέσματα. Είμαστε ομάδα πάλι».

Για τις επιστροφές παικτών ενόψει Πανιωνίου: «Θα επιστρέψει ο Καρασαλίδης σίγουρα, ο Περόνε δύσκολα θα είναι έτοιμος και σίγουρα υπολογίζουμε και στον Μπουλούτ που επιστρέφει σήμερα».

Για τη μεταγραφική ενίσχυση: «Δεν μπορώ να πω τίποτα. Προσπαθούμε να κάνουμε αυτά που πρέπει να κάνουμε».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top