Μετρημένα τα “κουκιά”…

Τα πλάνα ενδεκάδας του Νίκου Παπαδόπουλου…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Οι πολλές απουσίες βασικών ως επί το πλείστον παικτών, δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια στον Νίκο Παπαδόπουλο, σχετικά με το ποιους παίκτες θα επιλέξει για το αρχικό σχήμα της ομάδας του στο αυριανό παιχνίδι.

Ο Ελληνας τεχνικός δεν θα αλλάξει το 4-2-3-1 και θα διατηρήσει τον Χουάντερσον. Το ένα από τα δύο ερωτηματικά έχουν να κάνουν αναφορικά με τη θέση του αριστερού μπακ.

Ο Σαραμαντάς βρίσκεται στην αποστολή, ωστόσο δεν είναι σίγουρο αν ο Παπαδόπουλος του δώσει φανέλα βασικού, από τη στιγμή που επέστρεψε πρόσφατα από τον τραυματισμό και με γνώμονα πως μέσα σε λίγες ημέρες ο Ηρακλης θα δώσει και άλλο παιχνίδι στη Ν. Σμύρνη. Ως εκ τούτου δεν αποκλείεται και πάλι τη θέση του αριστερού μπακ να καλύψει ο Κυριακίδης, έχοντας δίπλα τους Ζιαμπάρη, Μπαρτολίνι και τον Μπουκουβάλα.

Στα χαφ, ο Ιντζόγλου αναμένεται να πάρει ανάσες, με τον Στάμου να αλλάζει ρόλο και να παίζει στο χώρο της μεσαίς γραμμής, με τον Πουρτουλίδη να διατηρεί τη θέση του στο αρχικό σχήμα.

Σε ό,τι αφορά την τριπλέτα της μεσοεπιθετικής γραμμής αυτή θα αποτελείται από τους Ρομάνο, Τσιλιανίδη και Κάσσο, με τον Βέλλιο να παίζει στην κορυφή της επίθεσης.

Σχετικά Άρθρα

Αυστηρό “φιλτράρισμα” στον – όποιον – υποψήφιο επενδυτή…

Ποδόσφαιρο

Back to Top