Η εξοικονόμηση από τις…αποδεσμεύσεις, κρίνει τις μεταγραφές

Στοίχημα για τους διοικούντες τον Ηρακλή, η εξοικονόμηση όσο το δυνατόν περισσοτέρων χρημάτων από τις αποδεσμεύσεις ώστε αυτά, να δαπανηθούν στις μεταγραφές

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Το ότι ο Ηρακλής χρειάζεται μεταγραφική ενίσχυση, εν’ όψει Γενάρη, αυτό είναι δεδομένο. Για να φτάσει όμως ο Ημίθεος στο σημείο να αποκτήσει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές που θα βοηθήσουν ουσιαστικά την ομάδα και θα την ανεβάσουν επίπεδο πρέπει να γίνουν ορισμένες κομβικές κινήσεις, που θα παίξουν ρόλο στα…οικονομικά της ΠΑΕ.

Και για να εξηγούμαστε. Αυτή την στιγμή στον Ηρακλή, υπάρχει ένα πληθωρικό μεν ρόστερ, το οποίο όμως έχει χτυπητές αδυναμίες σε συγκεκριμένες θέσεις. Επίσης διαθέτει και παίκτες που μέχρι στιγμής δεν έχουν αποδόσει τα αναμενόμενα και ενδεχομένως θα κληθούν να αναζητήσουν αλλού ποδοσφαιρική στέγη.

Ήδη ένα από τα πρώτα ονόματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας είναι αυτό του Καρλίτος και πιθανόν μέσα στις επόμενες ημέρες να ακολουθήσουν και άλλοι (πιθανότατα ο Μακρής), την ίδια ώρα που από την ΠΑΕ, αφήνουν να εννοηθεί ότι μία από τις κινήσεις που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της μεταγραφικής ενίσχυσης, είναι αυτό της εξοινόμησης των χρημάτων που θα προκύψει από τις αποδεσμεύσεις.

Μια κατάσταση και ένα εγχείρημα μάλλον δύσκολο, που θέλει λεπτούς χειρισμούς και που οφείλεται πρωτίστως στο γεγονός ότι οι περισσότεροι παίκτες από αυτούς που δεν υπολογίζονται έχουν συμβόλαιο και σε δεύτερη φάση, στον πολύ μέτριο μεταγραφικό σχεδιασμό που έγινε το περασμένο καλοκαίρι, όταν και αποκτήθηκαν ποδοσφαιριστές που δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν.

Όπως και να έχει, από την ΠΑΕ θα γίνει προσπάθεια ώστε να μην χρειαστεί να ξοδευτούν μεγάλα ποσά για τις αποδεσμεύσεις και από εκεί και πέρα να προχωρήσει σε…στενότερες επαφές με τους μεταγραφικούς στόχους, ενώ από τον Σπύρο Παπαθανασάκη και τους συνεργάτες του, έχει ξεκαθαριστεί πως αν χρειαστεί και μια μικρή υπέρβαση στα οικονομικά για κάποιον παίκτη που θα βοηθήσει ουσιαστικά στην ενίσχυση της ομάδας, τότε αυτή θα γίνει.

Σχετικά Άρθρα

Βέλλιος: “Ο Ηρακλής πρέπει να επιστρέψει για πάντα στη μεγάλη κατηγορία!”

Ποδόσφαιρο

Το “μπαράζ της ντροπής” – Πώς ο αθηναϊκός Τύπος ξεφτίλιζε τη διαπλοκή…

Ποδόσφαιρο

Δείτε Καυτανζόγλειο ΚΑΙ με Καλαμάτα και… βουλώστε το!

Ποδόσφαιρο

Σπουδαίο μήνυμα ανθρώπινης ευαισθησίας από τον Μάκη Γιαννίκογλου (pic)

Ποδόσφαιρο

Καράογλου από το βήμα της Βουλής: “Ο Ηρακλής είναι, πλέον, υγιής και βιώσιμος!” (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top