Η απάντηση της ΕΠΟ για την κλήρωση – παρωδία

Η Επιτροπή Κυπέλλου της ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία προχωρά σε διευκρινίσεις για τα όσα έγιναν στην κλήρωση.

Διάφορα, Ποδόσφαιρο

Η Επιτροπή Κυπέλλου της ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία απαντά στα δημοσιεύματα που άσκησαν κριτική και προχωρά σε διευκρινήσεις για τη διαδικασία που ακολουθήθηκε.

Μάλιστα, επισημαίνει ότι η διαδικασία ήταν σαφής και ξεκάθαρη προς όλους και τους δημοσιογράφους που ήταν εκεί! Βέβαια το γιατί ακούστηκαν με άλλη σειρά τα ονόματα των ομάδων που βγήκαν από την κληρωτίδα και άλλα ήταν τελικά τα ζευγάρια, δεν το εξηγεί η ΕΠΟ.

Εκτός και αν η διαδικασία που ακολουθήθηκε ήταν το “Μάντεψε ποιος;”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Με αφορμή τα όσα αναπαράγονται σε αρκετές ηλεκτρονικές σελίδες αναφορικά με τη διαδικασία κλήρωσης των ζευγαριών για την 3η φάση του Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων περιόδου 2015-2016, που διενεργήθηκε σήμερα, από την Επιτροπή Κυπέλλου της ΕΠΟ ανακοινώνονται τα παρακάτω.

«Πριν από την έναρξη της κλήρωσης η διαδικασία που ακολουθήθηκε ήταν σαφής και ξεκάθαρη σε όλους τους παριστάμενους, εκπροσώπους των ΠΑΕ και εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Μάλιστα, για τη διευκόλυνσή τους και προς απάντηση οποιασδήποτε απορίας προκαταβολικά, είχε διανεμηθεί σε όλους έγγραφο στο οποίο αναφέρονταν αναλυτικά και τα δύο γκρουπ δυναμικότητας αλλά και η διαδικασία που θα ακολουθείτο, βάσει όσων αναφέρονται στην προκήρυξη του Κυπέλλου και είναι γνωστά εδώ και μήνες στους ενδιαφερόμενους.

Οι παρόντες εκπρόσωποι των ΠΑΕ Βαγγέλης Ασλανίδης (ΑΕΚ), Δημήτρης Αγραφιώτης (Ολυμπιακός), Στράτος Σιωπήλης (Παναθηναϊκός), Λάμπρος Μπίρδας (ΠΑΟΚ), Βασίλης Γκαγκάτσης (Πανιώνιος) και Φάνης Ξηνταβελώνης (Πλατανιάς) δεν εξέφρασαν την παραμικρή ένσταση, απορία, αντίρρηση, διαφωνία κατά τη διάρκεια της διαδικασίας και αντιλήφθηκαν πλήρως τα πάντα.

Ίσως λίγη περισσότερη προσοχή και ησυχία σε μια τέτοια διαδικασία να βοηθούσε όσους δεν κατάλαβαν αυτό που όλοι οι άλλοι αντιλήφθηκαν, και να μην το βαφτίζουν με περισσή ευκολία «γκάφα», «φιάσκο», «παρωδία» κλπ. για να καλύψουν τη δική τους αβλεψία».

Πηγή: www.sport-fm.gr

Σχετικά Άρθρα

Κατσαμπής: “Ο Ιβάν αποχώρησε άδικα και άδοξα από τον Ηρακλή…”

Ποδόσφαιρο

Back to Top