Το λευκό και η κουβέντα Παπαδόπουλου-Γκιρτζίκη…

Λευκό ψήφισαν Ηρακλής και ΑΕΚ για τα τηλεοπτικά και χορηγικά δικαιώματα του κυπέλλου Ελλάδος. Διαβάστε τι ειπώθηκε ανάμεσα στον Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ηρακλής, Θόδωρο Παπαδόπουλο και τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη.

Στη σημερινή (17/12) συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, έδωσε το παρών ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Θόδωρος Παπαδόπουλος.

Ο Αντιπρόεδρος της “κυανόλευκης” ΠΑΕ έλαβε μέρος στην ψηφοφορία για τα τηλεοπτικά και χορηγικά δικαιώματα του κυπέλλου Ελλάδος, όπου ψήφισε λευκό όπως και η πλευρά της ΑΕΚ.

Κατά την κατάθεση της ψήφου, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, ρώτησε τον Θόδωρο Παπαδόπουλο, “Ο Ηρακλής δε θέλει λεφτά; Δεν έχει άποψη για το θέμα;” και ο Αντιπρόεδρος της “κυανόλευκης” ΠΑΕ απάντησε, “Εχουμε άποψη και την καταθέτουμε. Ας μη δώσουμε συνέχεια στο θέμα. Δε μπορούμε να ψηφίζουμε τα πάντα”.

Τέλος, από τη σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, αποφασίστηκε πως ο ΟΤΕ θα έχει τα τηλεοπτικά και χορηγικά δικαιώματα του κυπέλλου Ελλάδος μέχρι και τη σεζόν 2018-2019.

Σχετικά Άρθρα

Ο ΓΣ απορρίπτει τη λογική του… “μεταξύ μας… Μεταξά”…

Ποδόσφαιρο

Καράογλου στην Επιτροπή της Βουλής: “Αποκαταστήστε τον Ηρακλή!”

Ποδόσφαιρο

Καλαϊτζίδης: “Το σύστημα της Αθήνας εκτέλεσε τον Ηρακλή-Θα βρει λύση ο ΓΣ”

Ποδόσφαιρο

Back to Top