Η κριτική παικτών και προπονητή

Σε καλή ημέρα βρέθηκαν οι περισσότεροι παίκτες του Ηρακλή…

Ακολουθεί η κριτική των παικτών και του προπονητή.

ΠΕΡΝΙΣ 7: Δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα ο πορτιέρο του Ηρακλή. Οι περισσότερες προσπάθειες των παικτών του Αχαρναϊκού πέρασαν άουτ, ενώ στις εξόδους του ήταν σωστός. Ακόμα και στη φάση που ο Σιάννης υποδείχθηκε οφ σάιντ, ο Περνίς έδειξε την κλάση του.

ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ 6: Μπορεί να μην έκανε το σούπερ παιχνίδι, ωστόσο ο αρχηγός του Ηρακλή ήταν εξαιρετικός στα αμυντικά του καθήκοντα. Δεν ανέβηκε πολλές φορές τη δεξιά πλευρά, αλλά σε μία από τις προωθήσεις έκανε φοβερή πάσα στον Πασά για να κάνει αυτός το 0-1.

ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ 5: Δεν αντιμετώπισε προβλήματα αμυντικά και παρ’ ότι δεν είναι η φυσική του θέση, κέρδισε σχεδόν όλες τις μονομαχίες. Ωστόσο, αυτό που περίμεναν οι περισσότεροι από τον παίκτη του Ηρακλή, ήταν να πάρει επιθετικές προσπάθειες.

ΜΠΑΡΤΟΛΙΝΙ 7: Επέστρεψε στην αρχική ενδεκάδα και ήταν εξαιρετικός στις τοποθετήσεις του. Δεν έχασε εναέρια μονομαχία, αλλά και κάποια σουτ των γηπεδούχων τα σταμάτησε.

ΖΙΑΜΠΑΡΗΣ 7: Εξαιρετική εμφάνιση και από τον έτερο σέντερ μπακ του Ηρακλή. Ανίκητος στο εναέριο παιχνίδι, σωστές τοποθετήσεις και αρκετά κερδισμένα φάουλ.

ΙΝΤΖΟΓΛΟΥ 6: Είναι σε φόρμα και αυτό φαίνεται. Κράτησε το κέντρο, μοίρασε σωστά το παιχνίδι όποτε του το επέστρεψε ο κακός αγωνιστικός χώρος, ενώ δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα στα αμυντικά του καθήκοντα.

ΣΤΑΜΟΥ 5: Ήταν καλός στην κυκλοφορία της μπάλας, όταν το παιχνίδι ήθελε ηρεμία, αλλά όταν ο Ηρακλής έπρεπε να βγει επιθετικά δε βοήθησε ιδιαίτερα. Στα αμυντικά καθήκοντα ήταν καλός, αλλά θέλει περισσότερη προσοχή στο πως μπαίνει στις φάσεις.

ΠΑΣΑΣ 7: Καλό παιχνίδι από τον εξτρέμ του Ηρακλή. Πήρε τις περισσότερες προσπάθειες από την αριστερή πτέρυγα, κέρδισε πολλά φάουλ, ενώ με εξαιρετικό σουτ στην κίνηση έκανε το 0-1 λίγα λεπτά πριν το ημίχρονο. Τροφοδοτήθηκε ουκ ολίγες φορές.

ΜΠΟΥΛΟΥΤ 5: Μέτριος ο Αυστραλός εξτρέμ του Ηρακλή. Τροφοδοτήθηκε ελάχιστα, ωστόσο στις ελάχιστες φορές που πήρε τη μπάλα κέρδισε φάουλ, ενώ λίγο έλειψε να πετύχει και ένα δύσκολο γκολ στη φάση του 62ου λεπτού.

ΡΟΜΑΝΟ 5: Μέτριος ο Αργεντινός του Ηρακλή. Οι “κυανόλευκοι” δεν είχαν καλό πρώτο μέρος και παρασύρθηκε. Είχε κάποιες ωραίες ατομικές ενέργειες, κέρδισε φάουλ, αλλά αποχώρησε σαν τραυματίας λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους.

ΠΕΡΟΝΕ 7: Ο σέντερ φορ του Ηρακλή κλείδωσε τη νίκη για τον Ηρακλή στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Είχε καλή παρουσία κυρίως στο δεύτερο μέρος. Έτρεχε, πίεζε και στις περισσότερες μονομαχίες βγήκε νικητής. Έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο με την τρίτη σφράγισε τη νίκη του Ηρακλή. Βοηθούσε και στην κυκλοφορία της μπάλας όποτε χρειαζόταν.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

ΤΣΙΛΙΑΝΙΔΗΣ 6: Είχε να αγωνιστεί αρκετό καιρό και έδειξε καλά στοιχεία. Ήταν δραστήριος, είχε καλές μεταβιβάσεις, πήρε προσπάθειες για σουτ, ενώ είναι αυτός που σερβίρει στον Περόνε το γκολ της νίκης. Με την είσοδο του Ζαμπάζη μεταφέρθηκε στην αριστερή πτέρυγα απ’ όπου ξεκίνησε η φάση του 0-2.

ΖΑΜΠΑΖΗΣ 5: Μπήκε στη θέση του Μπουλούτ, αλλά έπαιξε πίσω από τον Περόνε, με τους Τσιλιανίδη και Πασά να μεταφέρονται αριστερά και δεξιά αντίστοιχα. Η είσοδός του ήταν περισσότερο τακτικής, ώστε ο Ηρακλής να κυκλοφορήσει καλύτερα τη μπάλα.

ΤΣΟΤΡΑΣ -: Μπήκε στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Ως εκ τούτου η απόδοσή του δε μπορεί να κριθεί.

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 6: Θα μπορούσε να είχε προστατέψει τον Ρομάνο στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και να έβαζε από την αρχή τον Τσιλιανίδη, ώστε να δώσει ανάσες στον Αργεντινό και ευκαιρία στον Έλληνα παίκτη. Διάβασε σωστά το παιχνίδι και μπλόκαρε τα ατού του Αχαρναϊκού. Έβαλε τον Ζαμπάζη ώστε να κυκλοφορήσει περισσότερο η μπάλα αλλά και να δει αν του ταιριάζει η θέση πίσω από τον επιθετικό.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top