«Ξέρω που «πονάει» η ομάδα»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος, έδωσε τη δική του εξήγηση για τους λόγους που δεν ήρθε η νίκη, ενώ μίλησε εκτενώς και για τα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Στο αρχικό του σχόλιο: «Δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Χάσαμε ένα ημίχρονο, χωρίς ρυθμό, χωρίς κυκλοφορία, χωρίς να χτίζουμε παιχνίδι. Το ποδόσφαιρο όταν ξεκινάς άσχημα, δύσκολα θα τον τελειώσεις καλά. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώσαμε την εικόνα μας. Βγάλαμε φάσεις που θα μπορούσαν να μας χαρίσουν τη νίκη. Πρέπει να το αφήσουμε πίσω γρήγορα. Και το αποτέλεσμα δεν ήρθε, αλλά και η εικόνα μας δεν ήταν καλή. Θέλαμε να πάμε ακόμα πιο ψηλά, δεν τα καταφέραμε και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Δεν δώσαμε χαρά στον κόσμο. Είναι ένα πρόβλημα αυτό με τα σκαμπανεβάσματα. Πρέπει να σταθεροποιηθούμε και σε ό,τι αφορά την απόδοση και τα αποτελέσματα μας».

Για τη μεταγραφική ενίσχυση: «Ξέρω τι παίκτες θέλουμε και το σημερινό παιχνίδι θα μας βοηθήσει περισσότερο. Συζητάμε με τον πρόεδρο και θα βρούμε τις λύσεις. Είναι ξεκάθαρο το που «πονάει» η ομάδα. Φαίνεται πως έχουμε πρόβλημα στο ένας εναντίον ενός. Εχω δώσει λίστα με ονόματα, το ποιους θέλω. Θα μπούμε στη διαδικασία διαπραγμάτευσης. Δεν θα είναι πολλοί οι παίκτες. Τρεις το πολύ. Θα είναι παίκτες που όταν θα τους πάρουμε θα είναι ελεύθεροι».

Για τον Κλέιτον και την παρουσία του στο Καυτανζόγλειο: «Όχι δεν γνωρίζω πως ο Κλέιτον ήταν εδώ. Μπορεί να ήρθε ως φίλαθλος».

Για τη δική του εξήγηση για τους λόγους που δεν επετεύχθη η νίκη: «Ο αντίπαλος είχε πολύ καλή τακτική. Μας πίεσε ώστε να μην χτίσουμε από πίσω. Προσπαθήσαμε αυτό να το βελτιώσουμε. Από εκεί και πέρα χρειάζεται και η προσωπικότητα».

Για τη διαιτησία του Μάνταλου: «Καλός διαιτητής πολύ έξυπνος και του αξίζουν συγχαρητήρια».

Για την αλλαγή του Καρλίτος: «Ηταν λόγοι τακτικής».

Σχετικά Άρθρα

Αυστηρό “φιλτράρισμα” στον – όποιον – υποψήφιο επενδυτή…

Ποδόσφαιρο

Back to Top