Οι “πονοκέφαλοι” του Νίκου Παπαδόπουλου!

Τα πρόσωπα που θα καλύψουν τα κενά των παικτών που απουσιάζουν αναζητεί ο Ελληνας τεχνικός…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Αρκετά είναι τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο Νίκος Παπαδόπουλος, ενόψει της αναμέτρησης με τον Πανθρακικό.

Για πρώτη φορά, στο φετινό πρωτάθλημα, ο Ηρακλής δεν μπορεί να υπολογίζει σε τέσσερις παίκτες, αφού εκτός πλάνων είναι οι τιμωρημένοι Μπαρτολίνι και Μπουλούτ, αλλά και οι τραυματίες Στάμου και Σαραμαντάς, με τον Λάζαρ να επιστρέφει αλλά να μην είναι σε θέση να βγάλει ενενηντάλεπτο.

Οπως είναι λογικό οι απουσίες αυτές, αναγκάζουν εκ των πραγμάτων τον Νίκο Παπαδόπουλο, να προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα, την ώρα που ο Ηρακλής έδειχνε να βρίσκει ένα βασικό κορμό παικτών.

Το μεγάλο πρόβλημα έχει να κάνει στην άμυνα, αφού πλην των Ζιαμπάρη και Καρασαλίδη δεν υπάρχουν άλλοι διαθέσιμοι στόπερ, ενώ σε ό,τι αφορά στη μεσαία γραμμή, η νέα μετατόπηση του Καρασαλίδη στο κέντρο της άμυνας, όπως όλα δείχνουν θα επαναφέρει τον Μακρή στην αρχική ενδεκάδα.

Επίσης, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Καρλίτος στην ενδεκάδα, ενώ το άλλο μεγάλο δίλημμα του Ελληνα τεχνικού έχει να κάνει αναφορικά με τη θέση του επιτελικού μέσου, με τους Περόνε και Ρομάνο να διεκδικούς θέση στο αρχικό σχήμα, ενώ τη δική τους “μάχη” δίνουν και οι Κυριακίδης με τον Τσιλιανίδη, για τη θέση του ακραίου μεσοεπιθετικού.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top