Έξι μετάλλια στα «Αλεξάνδρεια»

Σημαντικές οι διακρίσεις για τους κολυμβητές και τις κολυμβήτριες του Ηρακλή στο τουρνουά «Αλεξάνδρεια».

Αναλυτικά το δελτίο τύπου του τμήματος:

«Με απολογισμό 6 μετάλλια (3 χρυσά,1 αργυρό,2 χάλκινα) και αρκετές συμμετοχές σε μεγάλους και μικρούς τελικούς πραγματοποιήθηκαν τα ”Αλεξάνδρεια” όπου ο σύλλογος μας συμμετείχε με 58 κολυμβητές-τριες.

Η διοργάνωση ήταν αρκετά επιτυχημένη και ίσως η δυσκολότερη των τελευταίων ετών από θέμα επιπέδου. Πολλά τα θετικά όπως Πανελλήνια ρεκόρ και όρια για τα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα αλλά και ένα αρνητικό όπως η φυγή κάποιων κολυμβητών την τελευταία στιγμή από τους βατήρες πιθανόν λόγω της παρουσίας του ΕΣΚΑΝ στους αγώνες και του ελέγχου ντόπινγκ που επρόκειτο να περάσουν.

Πρωταγωνίστρια για τον σύλλογο μας η Βιβή Κρητικού που με 3 μετάλλια στα 400,800,1500 ελεύθερο (χάλκινο, χρυσό και αργυρό αντίστοιχα) έκανε πολύ καλές επιδόσεις και δείχνει πως έχει αφήσει πίσω της την περσινή άτυχη χρονιά.

Χρυσός και ο Χρήστος Χαρατάσος στα 800 ελεύθερο που με πολύ καλούς χρόνους για την εποχή και λαμβάνοντας μέρος σε δύο ακόμα τελικούς στα 400 και 1500 ελεύθερο δείχνει να ξεκινάει πολύ δυναμικά την φετινή χρονιά.

Το 3ο χρυσό του Ηρακλή από την Φιλιώ Ραυτοπούλου στα 200 ελεύθερο η οποία είχε και άλλη μια συμμετοχή σε τελικό στα 400 ελεύθερο.

Χάλκινη ήταν και η Κατερίνα Πελκούδη στα 200 πρόσθιο ενώ κέρδισε την συμμετοχή της σε άλλους δύο τελικούς στα 50,100 πρόσθιο.

Συμμετοχή σε τελικούς για την ομάδα μας είχαμε ακόμη από τους: Πριμεράκη Ελένη (50,100,200 πρόσθιο), Αποστόλου Γεωργία (200 ελεύθερο,200 πρόσθιο), Κιτσούλης Χρήστος (200,400 μικτή).

Μεγάλη συμμετοχή είχαμε και στους μικρούς τελικούς των αγώνων με τους: Τριανταφυλλίδου Χρυσούλα,Κιτσούλη Χρήστο,Καναροπούλου Κατερίνα,Παππά Δήμητρα,Βαρσάμη Ανδρέα,Τσέτουρα κωνσταντίνα,Λιακοπούλου Μελίνα,Στεφόπουλο Θανάση,Κούτρη Δημήτρη και Παπχιάνο Γιώργο να συμμετέχουν σε αρκετούς.

Αξίζει να σημειώσουμε πως 2 ακόμα κολυμβητές μας μετά τις Ραυτοπούλου και Κρητικού (που ήδη τα κατέχουν) άγγιξαν τα όρια της Προεθνικής ομάδας και ευελπιστούν σε επόμενους αγώνες να πιάσουν τα όρια και να ενταχθούν στην Προεθνική ομάδα. Αυτοί είναι η Πριμεράκη Ελένη στα 100μ πρόσθιο με χρόνο 1.17.05 και όριο 1.17.00 και ο Κούτρης Δημήτρης με 58.97 στα 100 πεταλούδα και όριο 58.90.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά…».

Back to Top