Εχθρός του καλού, το καλύτερο

Με απολογισμό τρεις νίκες μια ισοπαλία και μια ήττα στους τελευταίους πέντε αγώνες του πρωταθλήματος, ο Ηρακλής βελτίωσε σημαντικά τη θέση του στον βαθμολογικό πίνακα.

Δήμος Μωυσιάδης

Το σύνολο του Νίκου Παπαδόπουλου “σκαρφάλωσε” στο γκρουπ των ομάδων που δικαιούνται να ισχυρίζονται ότι διεκδικούν μια θέση στα Play Off παρουσιάζοντας σημαντική βελτίωση στην απόδοση του.

Οι “κυανόλευκοι” έχουν βρει ρυθμό, έχουν διορθώσει αρκετά από τα λάθη που τους στοίχισαν στις πρώτες αγωνιστικές και παρουσιάζουν την εικόνα μιας ομάδας η οποία ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο ωστόσο εξακολουθούν να χρειάζονται κάποιες προσθήκες.

Με όποιον τρόπο και αν “αναγνώσει” κάποιος την θέση του Ηρακλή στον βαθμολογικό πίνακα – είτε κοιτάζοντας προς τα κάτω, είτε προς τα πάνω-θα καταλήξει στο συμπέρασμα ότι τα θετικά αποτελέσματα στα τελευταία παιχνίδια δεν “ακυρώνουν” την ανάγκη για ενίσχυση τους.

Ιδιαίτερα για όσους έχουν την τάση να κοιτάζουν προς το πάνω, η ανάγκη ενίσχυσης του Ηρακλή σε συγκεκριμένες θέσεις, είναι αναγκαία ώστε η ομάδα να καλύψει τις αγωνιστικές της αδυναμίες…

Η επισήμανση αυτή είναι απαραίτητη καθώς ο Ηρακλής την έχει… πατήσει αρκετές φορές στο παρελθόν όταν μια σειρά θετικών αποτελεσμάτων, λίγο πριν τη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη, τον οδήγησαν στη λάθος απόφαση να μην επιδιώξει την ενίσχυση του στη διάρκεια αυτής.

Ο μεγαλομέτοχος του Ηρακλή, δείχνει να μην “χαλαρώνει” έπειτα από τα αποτελέσματα στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια καθώς εξακολουθεί να αναφέρεται στην ανάγκη ενίσχυσης της ομάδας με τρεις ποδοσφαιριστές και αυτό είναι θετικό. Το ποίος θα εντοπίσει αυτούς τους ποδοσφαιριστές είναι άλλο ζήτημα…

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top