“Να εκμεταλλευτούμε τα μειονεκτήματα του Παναθηναϊκού”

Οι χθεσινές (26/11) δηλώσεις του Νίκου Παπαδόπουλου στη NOVA για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Διαβάστε όσα είπε στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA, ο προπονητής του Ηρακλή, για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό αλλά και το που θα κριθεί.

Αναλυτικά:

Πως περιμένετε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό; Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος τομέας που μπορεί να κριθεί;

“Περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο ματς, γιατί ο Παναθηναϊκός είναι καλή και μεγάλη ομάδα. Για εμάς αυτή την στιγμή μετράνε οι βαθμοί και οι νίκες γιατί έχουμε μείνει πολύ πίσω στη βαθμολογία. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που με τον καινούριο προπονητή δε μπορέσαμε να την παρακολουθήσουμε για να δούμε τι έχει αλλάξει. Αυτά τα ματς κρίνονται στη δύναμη, στο πάθος και στο ποια ομάδα το θέλει περισσότερο, αλλά και στην τακτική. Θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε τα μειονεκτήματα του Παναθηναϊκού, με τις πληροφορίες που έχουμε γιατί όπως είπα χρειαζόμαστε πολύ τη νίκη”.

Υπάρχει καλή τακτική στην αμυντική λειτουργία. Δε θα λέγαμε το ίδιο όμως και για την επίθεση. Είναι κάτι το οποίο θέλετε να αλλάξετε;

“Από την αρχή της σεζόν δουλεύουμε σε όλες τις φάσεις του παιχνιδιού. Είτε αυτό λεγεται άμυνα, είτε επίθεση, είτε τρανζίσιον. Σε κάποια ματς πηγαίνουμε πολύ καλά στην άμυνα, όπως το τελευταίο στη Βέροια. Δεν πήγαμε καλά όμως στην επίθεση. Σε άλλα παιχνίδια δεν πήγαμε καλά στην άμυνα. Κάθε μέρα δουλεύω για να βελτιώσω την ομάδα. Θεωρώ πως χρειάζεται περισσότερη αυτοπεποίθηση ώστε να βγάλουμε πράγματα στην επίθεση και να σκοράρουμε. Πάνω σε αυτόν τον τομέα δουλεύουμε ώστε να σκοράρουμε με τον Παναθηναϊκό γιατί το μηδέν στην άμυνα και το γκολ στην επίθεση δίνει βαθμούς”.

Επιστροφή Λάζαρ σε κανονικούς ρυθμούς. Σε τι κατάσταση είναι και αν είναι έτοιμος ακόμα και για αρχή αγώνα;

“Δύσκολο να παίξει από την αρχή. Θα δούμε αν θα είναι και στην αποστολή. Έχει μπει σιγά-σιγά στους ρυθμούς των προπονήσεων. Δείχνει πως χρειάζεται παραπάνω χρόνο κι αυτό θα το δούμε τις επόμενες ημέρες αν θα είναι στην αποστολή αρχικά και αν θα μπορέσω να τον χρησιμοποιήσω. Είναι δύσκολο να το ρισκάρω. Και όπως είπα μετά το παιχνίδι στη Βέροια, είναι κακό και για την ομάδα να υπάρχει ανέτοιμος παίκτης”.

Η αποφασιστικότητα και το πάθος θα κρίνουν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό;

“Είναι τα δύο στοιχεία που θα πρέπει να τα έχει η ομάδα μας, για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που όπως είπα τους χρειαζόμαστε καθώς έχουμε μείνει πολύ πίσω στη βαθμολογία. Δεν αρμόζει για εμάς, με το όνομα και την ιστορία που έχουμε, αλλά και με το ποδόσφαιρο που παίξαμε σε αρκετά παιχνίδια, να έχουμε τόσους λίγους βαθμούς και να είμαστε τόσο χαμηλά στην βαθμολογία”.

*Χθεσινές δηλώσεις του Νίκου Παπαδόπουλου στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA.

Σχετικά Άρθρα

Αυστηρό “φιλτράρισμα” στον – όποιον – υποψήφιο επενδυτή…

Ποδόσφαιρο

Back to Top