“Απίστευτος κόσμος, τραγικός διαιτητής”

Άλλαξε το παιχνίδι με την είσοδό του στο δεύτερο ημίχρονο και ο λόγος βέβαια για τον Κερέμ Μπουλούτ.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Σε δηλώσεις του στην BlueArena, ο Κερέμ Μπουλούτ, δεν έκρυψε την οργή του για την τραγική διαιτησία του Βοσκάκη, υποκλίθηκε στην παρουσία των οπαδών του Ηρακλή, ενώ στάθηκε και στη δική του απόδοση.

Αναλυτικά:

Για την απόδοσή του, είπε: “Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοσή μου, καθώς είχα να παίξω αρκετό καιρό. Βοήθησα την ομάδα και δεν ήταν στόχος μας ο βαθμός της ισοπαλίας. Δε μπορούμε να πούμε πως ήταν κακό το αποτέλεσμα”.

Για τη φάση που έβγαινε μόνος του με τον Λόπεθ, τόνισε: “Πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω τον λόγο που δεν πήρα ούτε φάουλ. Είναι φάουλ και αποβολή του παίκτη, αλλά δεν είναι μόνο η συγκεκριμένη φάση που αδικηθήκαμε. Η διαιτησία ήταν τραγική, με πολλές αποφάσεις εις βάρος μας. Υπάρχουν παιχνίδια που όσο και να προσπαθείς είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις τέτοιες διαιτησίες”.

Τέλος, αναφέρθηκε στην παρουσία του κόσμου, λέγοντας: “Ήταν πραγματικά απίστευτη η παρουσία του κόσμου μας. Πήραν το μισό και παραπάνω γήπεδο και νιώθαμε πως παίζαμε στο σπίτι μας. Η βοήθεια του κόσμου ήταν τρομερή και αν δεν τον είχαμε δίπλα μας ίσως να μην παίρναμε ούτε τον βαθμό”.

Σχετικά Άρθρα

Διλμπέρης: “Η περιουσία του Συλλόγου δίνει αισιοδοξία για το ποδόσφαιρο”

Ποδόσφαιρο

Η τελευταία εμφάνιση του Βάσια, με τα χρώματα της Σοβιετικής Ένωσης! (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top