Κυανόλευκη εκπροσώπηση στην ΕΠΟ!

Δεύτερος εξελέγη ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Θόδωρος Παπαδόπουλος, στις εκλογές της Super League για την εκπροσώπηση του συνεταιρισμού στην ΕΠΟ

Η γενική συνέλευση της Super League εξέλεξε κατά τη σημερινή ημέρα (20/11) τα τρία μέλη που θα εκπροσωπούν τον συνεταιρισμό στο Δ.Σ. της ΕΠΟ.

Στη ψηφοφορία συμμετείχαν οι Θόδωρος Παπαδόπουλος από την ΠΑΕ Ηρακλής, Τάκης Αγραφιώτης από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξης Δέδες από την ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά και ο Χρήστος Δάρας από την ΠΑΕ Πανιώνιος.

Πρώτος βγήκε ο Τάκης Αγραφιώτης έχοντας δώδεκα ψήφους, ενώ δεύτερος αναδείχθηκε ο Θόδωρος Παπαδόπουλος με εννιά. Ο Αλέξης Δέδες της ΑΕΚ με οκτώ ψήφους έκλεισε την “τριάδα” που θα εκπροσωπεί την Super League στο Δ.Σ. της ΕΠΟ.

Αναλυτικά η ψηφοφορία:

Τον Τάκη Αγραφιώτη ψήφισαν όλοι εκτός από ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Παναιτωλικό.

Τον Θοδωρή Παπαδόπουλο ψήφισαν ο Ηρακλής, ο Ολυμπιακός, ο Αστέρας Τρίπολης, η Βέροια, η Καλλονή, ο Λεβαδειακός, ο Πανιώνιος, ο ΠΑΣ Γιάννινα κι ο Πλατανιάς.

Τον Αλέξη Δέδε ψήφισαν μονοκούκι η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ κι ο Παναιτωλικός, καθώς επίσης κι οι Ατρόμητος, Βέροια, ΠΑΣ Γιάννινα και Ξάνθη.

Τον Χρήστο Δάρα που έμεινε εκτός τον ψήφισε ο Ολυμπιακός, ο Πανιώνιος, ο Αστέρας Τρίπολης, ο Ηρακλής, η Καλλονή, ο Λεβαδειακός κι ο Πλατανιάς.

Σχετικά Άρθρα

Ο ΓΣ απορρίπτει τη λογική του… “μεταξύ μας… Μεταξά”…

Ποδόσφαιρο

Καράογλου στην Επιτροπή της Βουλής: “Αποκαταστήστε τον Ηρακλή!”

Ποδόσφαιρο

Καλαϊτζίδης: “Το σύστημα της Αθήνας εκτέλεσε τον Ηρακλή-Θα βρει λύση ο ΓΣ”

Ποδόσφαιρο

Back to Top