Από το 1/3, το ισχυρότερο “γιατί”

Ο Ηρακλής δηλώνει αποφασισμένος για μεταγραφές. Επιτέλους. Ας εξαφανιστούν οι αφέλειες του καλοκαιριού

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Τότε, το καλοκαίρι, που πέρασαν οι μέρες και π.χ. ο -ένας τουλάχιστον- παίκτης που έψαχνε μεσοεπιθετικά δεν ήρθε ποτέ. Λες και ήταν πολλά παιχνίδια της προηγούμενης σεζόν που ο Ηρακλής “πετούσε φωτιές” στην επίθεση και δεν θα έπρεπε οι Κυανόλευκοι να κάνουν τα πάντα για να φέρουν έναν τέτοιον παίκτη το καλοκαίρι.

Απόδειξη ότι (και τώρα) η αναζήτηση αρχίζει -πάλι- από εκεί για έναν Ηρακλή που είναι δεύτερος -από το τέλος- σε τελικές στο Πρωτάθλημα, ο πρώτος του σκόρερ ο Βέλλιος έχει βάλει 4 γκολ με ελάχιστες (9) τελικές, σκοράρει δηλαδή 1 γκολ ανά 2.3 και οι πρώτοι σε τελικές είναι ο Κυριακίδης με τον Πασά (έκαστος από 13) που όμως έχουν μόλις τρεις παραπάνω από τον Περόνε (έχει 10) που έπαιξε στα 5 από τα 10 ματς.

Καλό είναι να λες ότι υπάρχει κορμός αλλά θα δώσεις και μια βοήθεια σε παίκτες που είναι να ανταποκριθούν στο βάρος της φανέλας και στις απαιτήσεις των παιχνιδιών με την αξία τους για να έχουν γρηγορότερη πρόοδο.

Το τρέχον Πρωτάθλημα συμπλήρωσε 10 αγωνιστικές, δηλαδή το 1/3 του και τα συμπεράσματα αυτού του διαστήματος μπορούν να βοηθήσουν τους Κυανόλευκους αρκεί να το θέλουν. Οπως μπορεί να βοηθήσει και ο συνδυασμός σκέψεων που μπορούν να δώσουν δύο εικόνες καθώς η μία από τούτες είναι από αυτά τα συμπεράσματα, του 1/3 του Πρωταθλήματος.

Η μία εικόνα είναι της Καλλικράτειας, τον Νοέμβριο του 2011. Τότε που κόντρα στα στοχευμένα σχέδια, ήταν το πείσμα και τα σφιγμένα χείλη ότι ο Ηρακλής θα επιστρέψει. Η άλλη εικόνα είναι περίπου τέσσερα χρόνια μετά. Καυτανζόγλειο 2015, προηγούμενος Οκτώβρης. Οι ομοιότητες της λήψης είναι συγκλονιστικές. Ο κόσμος, η υπόσχεση του 2011, η πράξη του 2015.

Η αφοσίωση, η δυναμική. Η ανηφόρα με το πείσμα που γινόταν κραυγή. Ο χρόνος που φαίνεται ότι περνάει αλλά οι ενδιάμεσες στιγμές είναι του καθενός. Και αν από τα συμπεράσματα του 1/3 του Πρωταθλήματος ο Ηρακλής παίρνει μαθήματα για να μπει ακόμη πιο δυνατός στη συνέχεια, η συγκεκριμένη φωτογραφία ίσως δείχνει (και δίνει) το ισχυρότερο “γιατί”.

Το κείμενο είναι του Γιάννη Πάγκου και δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα “Metrosport”

Σχετικά Άρθρα

Βέλλιος: “Ο Ηρακλής πρέπει να επιστρέψει για πάντα στη μεγάλη κατηγορία!”

Ποδόσφαιρο

Το “μπαράζ της ντροπής” – Πώς ο αθηναϊκός Τύπος ξεφτίλιζε τη διαπλοκή…

Ποδόσφαιρο

Δείτε Καυτανζόγλειο ΚΑΙ με Καλαμάτα και… βουλώστε το!

Ποδόσφαιρο

Σπουδαίο μήνυμα ανθρώπινης ευαισθησίας από τον Μάκη Γιαννίκογλου (pic)

Ποδόσφαιρο

Καράογλου από το βήμα της Βουλής: “Ο Ηρακλής είναι, πλέον, υγιής και βιώσιμος!” (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top