Αυτοί είναι οι στόχοι του Ηρακλή

Η BlueArena αποκαλύπτει τους παίκτες που βρίσκονται στην μεταγραφική λίστα των κυανόλευκων.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Απομένει περίπου 1,5 μήνας για την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου, ωστόσο στη Μίκρα ξεκίνησαν ήδη οι συζητήσεις για την ενίσχυση της ομάδας με ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής. Αυτό που επιθυμεί ο Νίκος Παπαδόπουλος για τους παίκτες που θα αποκτηθούν, είναι να αγωνίζονται ή να έχουν αγωνιστεί πρόσφατα στο ελληνικό πρωτάθλημα, ώστε να μην απαιτείται χρόνος προσαρμογής.

Σύμφωνα με πληροφορίες της BlueArena, οι κυανόλευκοι επικεντρώνουν την προσοχή τους στην μεσοεπιθετική γραμμή, εκεί όπου ίσως πραγματοποιηθούν έως και τέσσερις κινήσεις ενίσχυσης του ρόστερ.

Ένας ποδοσφαιριστής που αρέσει πολύ, είναι ο Δημήτρης Κολοβός. Ο 22χρονος διεθνής άσος, φαίνεται ότι δεν βρίσκει θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού και οι άνθρωποι του Ηρακλή θα ήθελαν να τον εντάξουν στο κυανόλευκο ρόστερ. Θέμα δανεισμού δεν τίθεται καν, αφού είναι γνωστό ότι ο Ηρακλής δεν μπαίνει σε μία τέτοια διαδικασία. Ο Σπύρος Παπαθανασάκης προσπαθεί να αποκτήσει τον Κολοβό με κανονική μεταγραφή, προσφέροντας χρήματα στον Ολυμπιακό και ποσοστό μεταπώλησης. Δύο ακόμη περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που ανήκουν στο ερυθρόλευκο ρόστερ και… κάνουν κλικ στη Μίκρα, είναι οι Μπεν και Γιάννης Γιαννιώτας. Και με αυτούς πάντως ισχύει ό,τι ακριβώς με τον Κολοβό. Ο Ηρακλής συζητάει μόνο για την αγορά τους και όχι για τον δανεισμό τους. Ειδικά για τον Μπεν, οι κυανόλευκοι θέλουν να διαπιστώσουν και σε ποια κατάσταση βρίσκεται, μια και αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού (ρήξη χιαστών τον Μάιο).

Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής που ενδιαφέρει από το καλοκαίρι, είναι ο Κριστιάν Ομπόντο. Ο Νιγηριανός μέσος δεν βρήκε το συμβόλαιο που έψαχνε, παρά την εξαιρετική χρονιά που είχε πέρσι στην Ξάνθη, με αποτέλεσμα να μείνει χωρίς ομάδα. Ένα στοιχείο που προκαλεί προβληματισμό είναι η αγωνιστική του απραξία, η οποία πάντως μπορεί να ξεπεραστεί αν ο 31χρονος διεθνής άσος συμφωνήσει από τώρα με σύλλογο, ώστε να έχει μπροστά του 1,5 μήνα προπονήσεων.

Προφανώς και στο μυαλό των ανθρώπων του Ηρακλή υπάρχουν και άλλοι ποδοσφαιριστές, που πληρούν τα κριτήρια που έχουν προαναφερθεί, αφού είναι δεδομένη η επιθυμία διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας για σημαντική ενίσχυση στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Σχετικά Άρθρα

Διλμπέρης: “Η περιουσία του Συλλόγου δίνει αισιοδοξία για το ποδόσφαιρο”

Ποδόσφαιρο

Η τελευταία εμφάνιση του Βάσια, με τα χρώματα της Σοβιετικής Ένωσης! (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top