Η αθλήτρια που έδωσε τους περισσότερους βαθμούς στον σύλλογο

Αποτελεί την αθλήτρια που έδωσε τους περισσότερους βαθμούς στον σύλλογο στίβου του ΗΡΑΚΛΗ για την τελευταία αγωνιστική χρονιά βάση αξιολόγησης της ομοσπονδίας και ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά της ομάδας

Άλλα αθλήματα, Διάφορα

Η πρωταθλήτρια Χριστίνα Θεοπεμτίδου κατάφερε και κέρδισε 5 πανελλήνια μετάλλια την προηγούμενη σεζόν, έχοντας ήδη ξεκινήσει προπονήσεις με νέα όνειρα και στόχους για την επόμενη.

Μπορεί η πρωταθλήτρια του Πλούταρχου Σαρασλανίδη να μετακόμισε εδώ και μερικές μέρες μόνιμα στη Λάρισα για προσωπικούς λόγους, ωστόσο θα συνεχίσει  να προπονείται βάση προγράμματος του ίδιου με την βοήθεια και την επίβλεψη των παλιών πρωταθλητών του Στέλιου Δημότσιου και Κωνσταντίνου Μουράτη.

Η 22χρονή Θεοπεμτίδου που κέρδισε το χρυσό πανελλήνιο μετάλλιο με τη φανέλα του ΗΡΑΚΛΗ στην σκυταλοδρομία 4Χ400μ. νέων γυναικών , το ασημένιο μετάλλιο στην 4Χ100μ. γυναικών και τρία χάλκινα σε 4Χ400μ. γυναικών, 4Χ100μ. νέων γυναικών και στα 400μ. στο ατομικό της αγώνισμα σαν νέα, μίλησε για τους στόχους της και την σχέση με την ομάδα.

« Ασχολούμαι από την έκτη δημοτικού με τον στίβο και ενώ πέρασα και από άλλες ομάδες, στον ΗΡΑΚΛΗ βρέθηκα αποκλειστικά για τον Πλούταρχο που τον εκτιμώ και αγαπώ πολύ. Δε μου αρέσει να λέω πολλά, ωστόσο στόχος μου για φέτος είναι να βγει μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς αρχικά και κάνοντας και βλέποντας».

Πηγή: Iraklis-stivos

 

Back to Top