Μηνύσεις από NOVA στη διοίκηση της ΕΠΟ

Μετά την απόφαση της ΕΠΟ να παραχωρήσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου στον OTE TV, η Forthnet μέσω ανακοίνωσης υπογραμμίζει πως η ομοσπονδία λειτουργεί σε καθεστώς ασυδοσίας και προαναγγέλλει μηνύσεις.

Διάφορα, Ποδόσφαιρο

Υπενθυμίζεται πως η ΕΠΟ  έχασε τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε εναντίον της η NOVA  και συζητήθηκαν Τρίτη 13/10/2015 στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών.

Το συνδρομητικό κανάλι ζητούσε να γίνουν δεκτές οι αποφάσεις που έχουν εκδοθεί σε πρώτο και δεύτερο βαθμό από την Τακτική Δικαιοσύνη και έχουν κρίνει άκυρο τον διαγωνισμό της ΕΠΟ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του κυπέλλου για την περίοδο 2013-16 που κατέληξαν στην εταιρεία «Μediagoal» και μέσω αυτής στον OTE TV.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Forthnet:

“Με αφορμή τα σημερινά γεγονότα σε σχέση με τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδας, η Forthnet ανακοινώνει τα ακόλουθα:

Η ΕΠΟ, για άλλη μία φορά απέδειξε ότι λειτουργεί υπό το καθεστώς πλήρους αδιαφάνειας, επιτρέποντας την τηλεοπτική μετάδοση του Κυπέλλου Ελλάδας, παρά τις τρεις, εις βάρος της, δικαστικές αποφάσεις. Παρά τη ρητή εντολή του Δικαστηρίου των ασφαλιστικών μέτρων, η ΕΠΟ συνεχίζει να αγνοεί και να περιφρονεί τις αποφάσεις της Ελληνικής Δικαιοσύνης, λειτουργώντας κατά το δοκούν, παρά το Νόμο και τους στοιχειώδεις κανόνες του Δικαίου και της ηθικής.

Η εταιρεία μας, με χθεσινή επιστολή της προς την ΕΠΟ, δήλωνε σαφώς την πλήρη τεχνική και επιχειρησιακή ετοιμότητα για την πραγματοποίηση μεταδόσεων από όλα τα γήπεδα διεξαγωγής των αγώνων, καθώς και την πρόθεσή της να συμμετάσχει σε οποιαδήποτε νόμιμη πλειοδοτική διαδικασία για την ανάθεση των σχετικών δικαιωμάτων.

Αντ’ αυτού, η ΕΠΟ εν κρυπτώ και χωρίς καμία επίσημη ανακοίνωση ή άλλη ενημέρωση, λειτουργώντας ως κράτος εν κράτει, «επέτρεψε» τη σημερινή τηλεοπτική μετάδοση των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδας, υπερβαίνοντας τα εσκαμμένα και λειτουργώντας σε καθεστώς πλήρους ασυδοσίας. H εταιρεία μας προβαίνει στην κατάθεση μήνυσης κατά όλων αυτών των προσώπων που έχουν συμπράξει στην κατάφωρη παραβίαση του Νόμου και των αποφάσεων των Ελληνικών Δικαστηρίων, και θα ασκήσει και κάθε άλλο νόμιμο μέσο για τη διαφύλαξη των συμφερόντων της”.

Πηγή: www.soccerplus.gr

Σχετικά Άρθρα

Κατσαμπής: “Ο Ιβάν αποχώρησε άδικα και άδοξα από τον Ηρακλή…”

Ποδόσφαιρο

Back to Top