Οι “ανενεργές” μεταγραφές

Επτά ποδοσφαιριστές απέκτησε το καλοκαίρι ο Ηρακλής με τους δύο απ’ αυτούς να… αγνοούνται

Μπορεί ο Ηρακλής να επέστρεψε στη Super League μετά από τέσσερα χρόνια, ωστόσο η πορεία της ομάδας μέχρι στιγμής είναι απογοητευτική, με τους επτά βαθμούς σε οκτώ παιχνίδια να μαρτυράνε πολλά.

Είναι λογικό, αναμενόμενο και το έχουμε ακούσει πολλές φορές πως η φετινή χρονιά θα είναι μεταβατική καθώς η ομάδα χτίζεται από την αρχή.

Το καλοκαίρι έγιναν περιορισμένες μεταγραφικές κινήσεις, με τις περισσότερες να θεωρούνται μεταγραφές ενδεκάδας.

Κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται σε ότι αφορά τον Άγγελο Χαντί και Καρλίτος, με τους δύο ποδοσφαιριστές να έχουν ελάχιστο χρόνο συμμετοχής, 117 και 128 λεπτά αντίστοιχα, στα οκτώ πρώτα παιχνίδια του Ημίθεου.

Ο 30χρονος αριστερός μπακ δεν έπεισε με τις εμφανίσεις του, με τον Γιώργο Σαραμαντά να παίρνει δίκαια φανέλα βασικού στο αριστερό άκρο της άμυνας, όπως το ίδιο ισχύει και για τον Άγγελο Χαντί που μέχρι στιγμής έχει πάρει ελάχιστες ευκαιρίες από τον Νίκο Παπαδόπουλο, αλλά να μη μπορεί να βοηθήσει του “κυανόλευκους” στο επιθετικό κομμάτι.

Σε διαφορετικό… σακί είναι ο Κερέμ Μπουλούτ (200′) με τον επιθετικό του Ηρακλή να παίρνει ευκαιρίες στα τελευταία παιχνίδια, χωρίς ωστόσο να μπορεί να τις αξιοποιήσει, παρά το πάθος και την ενέργεια που βγάζει στον αγωνιστικό χώρο.

Βέβαια, υπάρχουν και οι μεταγραφές που πήραν δίκαια φανέλα βασικού και αποτελούν τις πιο ουσιαστικές κινήσεις του Ηρακλή την περίοδο του καλοκαιριού. Αυτές οι κινήσεις δεν είναι άλλες από τους Βέλλιο, Λάζαρ και Περνίς.

Όσον αφορά την περίπτωση του Σλοβάκου πορτιέρο έκανε καλές εμφανίσεις πλην αυτή του ΟΑΚΑ, όπου δεν είχε την παραμικρή βοήθεια των συμπαικτών του ώστε να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Καυτανζόγλειο ΚΑΙ με Καλαμάτα και… βουλώστε το!

Ποδόσφαιρο

Σπουδαίο μήνυμα ανθρώπινης ευαισθησίας από τον Μάκη Γιαννίκογλου (pic)

Ποδόσφαιρο

Καράογλου από το βήμα της Βουλής: “Ο Ηρακλής είναι, πλέον, υγιής και βιώσιμος!” (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top