«Αντιδράσαμε ως παιδική ομάδα»

Με τους παίκτες του τα έβαλε στη συνέντευξη τύπου ο Ιγκόρ Τούντορ…

Εκνευρισμένος παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής του ΠΑΟΚ, τονίζοντας αρχικά: «Δεν είμαι ευχαριστημένος με τίποτα, ούτε από το αποτέλεσμα, ούτε από την εμφάνιση, ούτε από τη νοοτροπία των παικτών μας.

Είμαι απογοητευμένος. Δεν ξέρω τι άλλο να πω, ήταν μεγάλο σοκ για όλους αυτό που έγινε. Μετά το 2-3 περίμενα να νικήσουμε, στα 100 τέτοια παιχνίδια με αυτό το σκορ, τα ματς τα κερδίζεις.
Ο Ηρακλής έκανε το παιχνίδι του σήμερα, εγώ επικεντρώνομαι στους δικούς μου παίκτες».

Για το χαμένο πέναλτι του Μπερμπάτοφ είπε: «Ο Μπερμπάτοφ έχει σκοράρει πολλές φορές με πέναλτι στην καριέρα του και δεν έχει χάσει πολλά, είναι λογικά να το εκτελέσει ο ίδιος», ενώ για τα λάθη της ομάδας της του, ανέφερε:

Για να σκοράρει κάποιος, πρέπει να γίνει λάθος. Και τα τρία γκολ που δεχθήκαμε ήταν αστεία αντιδράσαμε ως μια παιδική ομάδα. Η σοβαρή ομάδα δεν κάνει τέτοια λάθη και αυτό φυσικά με απασχολεί.
Αυτοί τη στιγμή παίζουν οι έντεκα καλύτεροι που κρίνω.
Πιστεύω ότι οι αλλαγές μας ήταν πολύ καλές και μας έδωσαν κάτι, αλλά στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται, χαμένο πέναλτι, ισοφάριση, απίστευτο.

Η τακτική μας ήταν καλή μετά το 2-3, το θέμα είναι ότι η νοοτροπία μας δεν ήταν καλή και να πετάς έτσι τα πρώτα 45 λεπτά. Κάποιοι παίκτες ήταν εκτός φόρμας, κάποιοι θεωρούν ότι είναι καλύτεροι από αυτό που είναι.

Δεν έχουμε τον Μέσι στην ομάδα που θα κάνει τη διαφορά και θα δημιουργούν παιχνίδι”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top