Οι τεράστιες οφειλές στο ΟΑΚΑ και οι περσινές «απειλές» του Καυτανζογλείου!

Πολλά είναι τα χρέη των ΠΑΕ και ΚΑΕ προς το ΟΑΚΑ, με τον Παναθηναϊκό να είναι… πρωταθλητής. Αναπόφευκτη η σύγκριση, όταν το Καυτανζόγλειο πέρσι απειλούσε την ΠΑΕ Ηρακλής με έξωση.

Η εφημερίδα «Live Sport» παρουσιάζει τις οφειλές που έχουν οι ΚΑΕ και οι ΠΑΕ στο Ολυμπιακό Στάδιο, με τα έξοδα να τρέχουν και το… φέσι να είναι αρκετά υψηλό.

Από τις ΠΑΕ το μεγαλύτερο χρέος το έχει ο Παναθηναϊκός, λίγο πάνω από 1,5 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο η διοίκηση του Γιάννη Αλαφούζου έχει κάνει διακανονισμό, ενώ στο πρώτο ενιάμηνο του 2015 έχει δώσει 200.000 ευρώ για το χρέος της.

Η… παλιά ΑΕΚ χρωστάει κοντά στο 1 εκατομμύριο, το οποίο δεν θα εξοφληθεί καθώς η εταιρεία έχει διαλυθεί. Τα αμέσως μεγαλύτερα ποσά είναι του Ολυμπιακού με περίπου 71.000 ευρώ και του Ιωνικού με 39.000 ευρώ.

Και στις ΚΑΕ την πρώτη θέση παίρνει ο Παναθηναϊκός. Το ποσό φτάνει στις 766.637 ευρώ, όμως η «πράσινη» ΚΑΕ αμφισβητεί αυτό το ποσό και οι δύο πλευρές βρίσκονται στα δικαστήρια.

Παράλληλα το κόστος του Ολυμπιακού Σταδίου φτάνουν τα 11,7 εκατομμύρια ευρώ, τη στιγμή που τα έσοδα ανέρχονται στα 12 εκατομμύρια, με 5 από αυτά να είναι επιχορήγηση της ΓΓΑ.

Όλα αυτά ενώ κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τις περσινές απειλές των ιθυνόντων του Καυτανζογλείου Σταδίου, για ένα πάρα πολύ μικρό ποσό (σε σύγκριση με τα προαναφερθέντα), προς την ΠΑΕ Ηρακλής για έξωση.

Αποτέλεσμα αυτών των απειλών και η διαφωνία μεταξύ ΠΑΕ και Καυτανζογλείου ήταν η περσινή «πρώτη» της ομάδας να γίνει στο στάδιο των Αμπελοκήπων.

Πηγή:www.sdna.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to Top