«Χείλαρη και κλείσαμε»

Για την προφορική συμφωνία με τον Δημήτρη Χείλαρη, τη μέχρι στιγμής παρουσία του Ηρακλή στα επίσημα παιχνίδια αλλά και τους στόχους της ομάδας, μίλησε ο πρόεδρος της κυανόλευκης διοίκησης, Θόδωρος Δρακόπουλος.

Αναφορικά με την υπόθεση του Δημήτρη Χείλαρη αλλά και τις μεταγραφές γενικότερα, δήλωσε στην «Ώρα Για Μπλε»:

«Έχουμε συμφωνήσει με τον παίκτη, βρέθηκα εγώ στο φιλικό παιχνίδι της Εθνικής Ενόπλων και μου μετέφερε πως θέλει πολύ να παίξει στον Ηρακλή. Πρέπει όμως να περιμένουμε να τερματίσει στην πέμπτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Κορέας.

Αν δεν γίνει αυτό θα είναι αρνητικό για τη μεταγραφή, αλλά θα βρούμε άλλη λύση για να τον αποκτήσουμε. Πήραμε τους παίκτες που θέλαμε και η τελευταία μας κίνηση θα είναι ο Χείλαρης. Κάναμε προσπάθεια και για ένα πεντάρι αλλά δεν προχώρησε κάτι».

Για την παρουσία της ομάδας στα Μαυροσκούφεια και στα παιχνίδια κυπέλλου, τόνισε: «Είμαι ικανοποιημένος, αν και χρειαζόμαστε ακόμα χρόνο για να δέσουμε. Σίγουρα η ομάδα θα είναι πολύ καλύτερη σε σχέση με την περσινή. Χρειάζεται όμως να βελτιωθούμε κι άλλο στη συνέχεια».

Όσο για τους στόχους αλλά και την προσπάθεια που έχει γίνει φέτος στην ομάδα, ανέφερε: «Όπως είχα δηλώσει αρχικά, στόχος μας είναι η είσοδος στην πεντάδα. Σίγουρα υπάρχουν ομάδες που έχουν βάλει πολλά χρήματα με μπάτζετ που έχουν ξεφύγει, όμως εμείς με τον κόσμο μας στο Ιβανώφειο δεν φοβόμαστε τίποτα.

Έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια όχι μόνο από εμένα, δεν είμαι μόνος μου στη διοίκηση αλλά και στην οικονομική στήριξη της ομάδας. Δυστυχώς χορηγικά ακόμα δεν έχουμε σημαντική βοήθεια, αλλά υπάρχουν κι άλλοι που βάζουν χρήματα εκτός από εμένα».

*Οι δηλώσεις έγιναν στο Libero 107.4

Σχετικά Άρθρα

Back to Top