«Να επαναπροσδιορίσουμε το αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ»

Για επαναπροσδιορισμό των ορίων του αυτοδιοίκητου της ΕΠΟ μίλησε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, μετά την συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Γιώργο Γκιρτζίκη την Τρίτη (29/09).

Διάφορα, Ποδόσφαιρο

Αναφορικά για το θέμα της στελέχωσης του Διαιτητικού Δικαστηρίου με τακτικούς δικαστές, ο κ. Κοντονής τόνισε ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να λυθεί το ζήτημα με την ΕΠΟ να λειτουργεί με βάση του αθλητικού νόμου.

Παράλληλα, για το ηλεκτρονικό εισιτήριο ο Υφυπουργός Αθλητισμού επεσήμανε ότι εφαρμόζεται με κάποιες δυσλειτουργίες, οι οποίες αναμένεται να λυθούν, ενώ χαρακτηριστικά είπε: “Πρώτη φορά αριστερά με πρώτη φορά ηλεκτρονικό εισιτήριο”.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, ξεκαθάρισε ότι θα υπάρξει λύση στο ζήτημα της στελέχωσης του Διαιτητικού Δικαστηρίου, τονίζοντας ότι «όλα τα θέματα μπορούν να λυθούν με διάλογο και συζήτηση. Και τα εύκολα και τα δύσκολα».

Επιπλέον, ο κ. Γκιρτζίκης μίλησε και για το θέμα του προπονητή της Εθνικής ανδρών, υπογραμμίζοντας ότι έχει δεχτεί 30 βιογραφικά, έχει κάνει ήδη επτά συναντήσεις και θα προχωρήσει σε άλλες δύο, χωρίς όμως να αποκαλύψει κάποιο όνομα.

Πηγή: www.soccerplus.gr

Σχετικά Άρθρα

Κατσαμπής: “Ο Ιβάν αποχώρησε άδικα και άδοξα από τον Ηρακλή…”

Ποδόσφαιρο

Back to Top