- Bluearena - https://bluearena.gr -

Η κριτική παικτών και προπονητή

Ο Ηρακλής αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές του να έχουν μια μέτρια εμφάνιση. Ας δούμε αναλυτικά την απόδοση παικτών και προπονητή.

ΠΕΡΝΙΣ 7: Όποτε χρειάστηκε, ο Σλοβάκος πορτιέρο κράτησε το μηδέν με τις επεμβάσεις του. Στο επίσημο ντεμπούτο του έδειξε έτοιμος και σταθερός κάτω από τα δοκάρια. Χαρακτηριστικές οι αποκρούσεις στο παρά… λίγο αυτογκόλ του Στάμου αλλά και τη σέντρα-σουτ του Ντίνα όπου αντέδρασε σωστά.

ΜΠΑΡΤΟΛΙΝΙ 4: Σε κακή μέρα βρέθηκε ο Αργεντινός αμυντικός του Ηρακλή. Αψυχολότητα και πολλά λάθη εντός περιοχής και είτε με τα διωξίματα του είτε με τις πάσες του, έδειχνε να έχει χάσει τη συγκέντρωση του. Αδικαιολόγητη η ενέργεια του να αφήσει την ομάδα του με παίκτες, καθώς έχοντας κίτρινη κάρτα από την «κοκορομαχία» με τον Κουλιμπαλί, έκανε ένα φάουλ που δεν χρειαζόταν και αποβλήθηκε.

ΣΤΑΜΟΥ 4: Επέστρεψε στο κέντρο της άμυνας αντί του Ζιαμπάρη και έκανε ένα κακό παιχνίδι, παρά το πάθος που έδειξε. Πολλά και… τραγικά τις περισσότερες φορές λάθη, χωρίς καθαρό μυαλό και συγκέντρωση στα κοψίματα του και τις πάσες του. Παραλίγο να γίνει και μοιραίος στη φάση που αντέδρασε σωστά και απέκρουσε το διώξιμο του ο Περνίς.

ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ 5: Μέτρια σε γενικές γραμμές η εμφάνιση του. Χωρίς ιδιαίτερα ανεβάσματα από τα δεξιά, προσπάθησε να κρατήσει τη θέση του αμυντικά.

ΚΑΡΛΙΤΟΣ 3: Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι αγωνίστηκε βασικός και ήταν εκ νέου αρνητικός. Πολλά προβλήματα με στο μαρκάρισμα του Κουλιμπαλί που ανέβαινε από τα δεξιά, λάθη στις απομακρύνσεις, αναγκάζοντας τον Νίκο Παπαδόπουλο να τον αντικαταστήσει.

ΙΝΤΖΟΓΛΟΥ 4: Χρησιμοποιήθηκε ως ο μοναδικός κόφτης στο χώρο του κέντρου, έχοντας μπροστά του ως στηρίγματα τους Πουρτουλίδη και Λάζαρ. Αρκετά λάθη στις μεταβιβάσεις και νευρικός γενικότερα στο παιχνίδι.

ΛΑΖΑΡ 5: Στο πρώτο ημίχρονο ήταν σταθερός ανασταλτικά αλλά και στις πάσες του και πολλά ξεκινούσαν από τα πόδια του. Αγωνίστηκε σε διαφορετική θέση, μπροστά από Ιντζόγλου και Πουρτουλίδη, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο είχε καθαρά θέση επιτελικού, πίσω από τον εκάστοτε επιθετικό. Η απόδοση του όμως στο δεύτερο μέρος έπεσε αισθητά, εμφανίζοντας και σημάδια κούρασης.

ΠΟΥΡΤΟΥΛΙΔΗΣ 5: Για πρώτη φορά βρέθηκε φέτος στο αρχικό σχήμα, χωρίς να έχει τόσο ανασταλτικό ρόλο. Δημιουργικά πάντως ήταν λίγες οι φορές που είχαν αποτέλεσμα οι ενέργειες του.

ΠΑΣΑΣ 5: Στο πρώτο ημίχρονο δεν φάνηκε ιδιαίτερα, στο δεύτερο ανέβασε κάπως την απόδοση του, έχοντας ορισμένες ατομικές ενέργειες και παίζοντας με πάθος.

ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ 5: Μακριά από τον καλό του εαυτό, καθώς είχε λίγες καλές στιγμές με ατομικές ενέργειες κατά τη διάρκεια του αγώνα. Κυρίως έδωσε βαρύτητα στη δύναμη και στα μαρκαρίσματα, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.

ΒΕΛΛΙΟΣ 5: Αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα και στην κορυφή της επίθεσης. Στο πρώτο ημίχρονο ζητούσε συνεχώς μπάλα όντας δραστήριος αλλά δεν τροφοδοτήθηκε αρκετά, στο δεύτερο δεν ενόχλησε την αντίπαλη άμυνα και αντικαταστάθηκε από τον Λουκίνα.

ΜΑΚΡΗΣ 4: Αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τη φανέλα του Ηρακλή σε επίσημο παιχνίδι. Αρκετά αγχωμένος και… στρεσαρισμένος, είχε λάθη στα διωξίματα με το κεφάλι, στις προσπάθειες του να απομακρύνει τη μπάλα.

ΛΟΥΚΙΝΑΣ 6: Παρά το ότι δεν είχε τελική φάση ή κάποια ευκαιρία, ήταν θετικός όσα λεπτά αγωνίστηκε. Κέρδισε μάχες μπροστά και φάουλ που έδωσαν ανάσες, κράτησε τη μπάλα ψηλά και «ενόχλησε» τους αμυντικούς του Πλατανιά, στην πρώτη του επίσημη φετινή παρουσία.

ΣΑΡΑΜΑΝΤΑΣ 5: Αντικατέστησε τον Καρλίτος και έδωσε μάχες από τα αριστερά, έχοντας το δύσκολο έργο να μαρκάρει τον δραστήριο Κουλιμπαλί. Βοήθησε όσο μπορούσε ανασταλτικά.

Ν. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 5: Διόρθωσε το λάθος του να χρησιμοποιήσει βασικό τον Καρλίτος, «καίγοντας» ουσιαστικά μία αλλαγή. Το να χρησιμοποιήσει τρεις στον άξονα (Πουρτουλίδη, Λάζαρ, Ιντζόγλου) δεν έδωσε επιθετικότητα στην ομάδα, ενώ η προσθήκη του Λουκίνα βοήθησε σε σημαντικό βαθμό