Έξι ερωτήματα ζητούν απαντήσεις

Ο Δημήτρης Βλάχος θέτει ερωτήματα στον Θανάση Ψάρρα και στο ποντιακό εσπεριδοειδές της δημοσιογραφίας που ταξίδευε κούτρα στα φάιναλ φορ του Ηρακλή.

Μέσα στα επόμενα 24ωρα θα ξεκαθαρίσει οριστικά το σήριαλ της συμμετοχής του Ηρακλή στην Α1. Όσοι γνωρίζουν τον… φάκελο της υπόθεσης, τονίζουν ότι θα πρόκειται για νομικό έκτρωμα αν δεν δοθεί το πιστοποιητικό, από τη στιγμή που η ΕΕΑ ενέκρινε την δημιουργία του “ΤΑΑ Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015”. Στην Ελλάδα όμως και ειδικά όταν μιλάμε για Ηρακλή, καλό θα είναι να είμαστε λιγάκι επιφυλακτικοί…

Ειδικά τώρα, που είναι ξεκάθαρο ότι ένας ολόκληρος μηχανισμός κάνει τα πάντα για να επικρατήσει η ανομία. Εκφραστής αυτού του μηχανισμού δεν είναι άλλος από τον Θανάση Ψάρρα, τον πρόεδρο του σωματείο των πετοσφαιριστών. Δεν θα ασχοληθούμε με την αξιοπιστία της ανακοίνωσης, από τη στιγμή που ήδη ο ένας από τους δέκα αθλητές που κατονομάζονται, ο Πιπέργιας, αποκάλυψε στην BlueArena ότι ποτέ δεν ενημερώθηκε για την ανακοίνωση και τόνισε ότι δεν έχει υπάρχει καμία εκκρεμότητα με τον Ηρακλή. Ούτε θα ασχοληθούμε με τα χρήματα που εισέπραξαν οι υπόλοιποι εννιά αθλητές στα χρόνια που αγωνίστηκαν στον Ηρακλή, ασχέτως αν κάποιοι έγιναν πλούσιοι στις πλάτες του συλλόγου.

Θα θέσουμε όμως ορισμένα ερωτήματα στον Ψάρρα και στο… ποντιακό εσπεριδοειδές της δημοσιογραφίας, που πριν από λίγα χρόνια ταξίδευε κούτρα στα φάιναλ φορ του Ηρακλή και έχει πάρει πάρει επ’ ώμου το συγκεκριμένο θέμα για να ικανοποιήσει τις επιθυμίες των αφεντικών του.

1. Τα χρήματα που διεκδικούν οι συγκεκριμένοι αθλητές, αναφέρονται ΟΛΑ σε κάποιο συμβόλαιο;

2. Για τα συγκεκριμένα χρήματα έχουν κατατεθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες τα απαραίτητα έγγραφα;

4. Έχουν πληρωθεί οι αναλογούντες φόροι;

5. Τα έγγραφα που έχουν στα χέρια τους οι αθλητές, φέρουν υπογραφή από το ΤΑΠ Ηρακλής ή από τον ΓΣ Ηρακλής και φυσικά πρόσωπα; Διότι αν είναι από τον ΓΣ Ηρακλής ή από φυσικά πρόσωπα, με ποιο νομικό έρεισμα διεκδικούν να μεταφερθούν οι υποχρεώσεις στο νέο ΤΑΑ;

6. Η ομάδα που υποστηρίζει το… ποντιακό εσπεριδοειδές της δημοσιογραφίας, επιθυμεί την συμμετοχή του Ηρακλή στην Α1;

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top