Μία (ακόμη) απόδειξη ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ

Η χθεσινή (10/9) ψηφοφορία στην Σούπερ Λίγκα, φανέρωσε την στάση που τηρεί η ΠΑΕ Ηρακλής έναντι των υπολοίπων ομάδων.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Κατά την διάρκεια της χθεσινής ημέρας, πραγματοποιήθηκε συνέλευση στην Σούπερ Λίγκα, με βασικό θέμα συζήτησης την κεντρική χορηγία του πρωταθλήματος.

Δύο ήταν οι προτάσεις που έπεσαν στο τραπέζι. Η μία αφορούσε την εταιρία Stoiximan, η οποία προσέφερε ένα ποσό που κρίθηκε υπερβολικά μικρό, με συνέπεια η πρόταση να απορριφθεί παμψηφεί.

Η άλλη πρόταση, ήταν από τον ΟΠΑΠ, η οποία ήταν εξαρχής δύσκολο να προχωρήσει, από την στιγμή που ο οργανισμός ζητούσε να μπει ρήτρα αποκλειστικότητας, την οποία όμως δεν ήθελε ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ και η Βέροια, μιας και έχουν βρει άλλη εταιρία με το ίδιο περιεχόμενο. Ο Ολυμπιακός ζήτησε και τελικά πέτυχε, το θέμα να μπει σε ψηφοφορία.

Μία ψηφοφορία που τελικά έγινε και η οποία φανέρωσε αρκετά πράγματα, που είναι καλό να τα έχουμε στο πίσω μέρος του κεφαλιού μας. Διαψεύστηκαν οικτρά όσοι προσπαθούν να συνδέσουν τον Ηρακλή με τον Ολυμπιακό. Ο Ηρακλής ψήφισε υπέρ της χορηγίας, ο Ολυμπιακός ψήφισε κατά.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Ηρακλής πορεύεται και θα πορευτεί βάσει των συμφερόντων του και όχι βάσει των επιθυμιών συγκεκριμένων ΠΑΕ. Στην υπόθεση του ΟΠΑΠ, το συμφέρον του Ηρακλή ταυτίστηκε με τα συμφέροντα ομάδων όπως η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός. Σε κάποια άλλη υπόθεση, είναι πιθανό το συμφέρον του Ηρακλή να ταυτιστεί με τα συμφέροντα ομάδων που χθες καταψήφισαν την πρόταση του ΟΠΑΠ.

Για την ιστορία, το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ήταν το εξής:

Επτά ΠΑΕ και συγκεκριμένα οι Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Ξάνθη, Ηρακλής, Παναιτωλικός, ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητος, ψήφισαν υπέρ του ΟΠΑΠ!

Επτά ΠΑΕ και συγκεκριμένα οι ΠΑΟΚ, Βέροια, Καλλονή, Λεβαδειακός, Πανθρακικός, Πανιώνιος και Αστέρας Τρίπολης, ψήφισαν κατά του ΟΠΑΠ.

Ο Ολυμπιακός απείχε της ψηφοφορίας, λέγοντας πως «είναι μια διαδικασία που δεν μας ενδιαφέρει», ενώ ο Πλατανιάς απουσίαζε. Ο Γιώργος Μποροβήλος από την πλευρά του, αρνήθηκε να μετρήσει η ψήφος του «διπλή» ως πρόεδρος και της Super League (εκτός του Αστέρα).

Εντύπωση προκάλεσε η στάση του δικεφάλου του βορρά, ο εκπρόσωπος του οποίου καταψήφισε την πρόταση του ΟΠΑΠ, ακολουθώντας την γραμμή του Ολυμπιακού, αν και η προσφορά του οργανισμού ήταν κατά πολύ μεγαλύτερη από τα χρήματα που θα καρπωθεί ο σύλλογος από την στοιχηματική εταιρία με την οποία συμφώνησε.

Σχετικά Άρθρα

Καράογλου από το βήμα της Βουλής: “Ο Ηρακλής είναι, πλέον, υγιής και βιώσιμος!” (vid)

Ποδόσφαιρο

Παρέμβαση Καράογλου στην ΕΠΟ: “Εδώ και τώρα wild card για SL2 στον Ηρακλή!”

Ποδόσφαιρο

Τα κριτήρια για τη νέα Super League 2 και η ευκαιρία του Ηρακλή…

Ποδόσφαιρο

Back to Top