Η ΕΠΟ διόρισε τον Πετρόπουλο στο Διαιτητικό!

Με μια προκλητική και απίστευτου θράσους απόφαση, η ομοσπονδία διόρισε στο Διαιτητικό Δικαστήριο τον απερχόμενο «ποδοσφαιρικό εισαγγελέα», Κωνσταντίνο Πετρόπουλο!

Διάφορα, Ποδόσφαιρο

Δεν φτάνει που η ΕΠΟ αγνόησε επιδεικτικά το νόμο και δεν όρισε τακτικούς δικαστές στο ανώτατο δικαιοδοτικό της όργανο, δηλαδή στο Διαιτητικό Δικαστήριο, διόρισε σε αυτό και τον απερχόμενο υπεύθυνο πειθαρχικών διώξεων («ποδοσφαιρικό εισαγγελέα» όπως τον λέμε), Κωνσταντίνο Πετρόπουλο.

Ο κ. Πετρόπουλος, που προκάλεσε πολλάκις τη νοημοσύνη του φίλαθλου κόσμου με τις επιλεκτικές διώξεις που ασκούσε την τελευταία τριετία που εργαζόταν στην ΕΠΟ αντικαταστάθηκε προσφάτως (βάσει νόμου) από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου που αναλαμβάνει καθήκοντα από τη Δευτέρα (14/9).

Και πάνω που λέγαμε ότι απαλλαχθήκαμε από την παρουσία του, έρχεται τώρα η ΕΠΟ και διατηρεί τον κ. Πετρόπουλο στις τάξεις της. Και όχι απλώς τον διατηρεί, αλλά τον τοποθετεί ως μέλος του Διαιτητικού Δικαστηρίου, του κορυφαίου οργάνου απονομής δικαιοσύνης, εκεί όπου καταλήγουν σε τρίτο βαθμό όλες οι μεγάλες υποθέσεις του ποδοσφαίρου.

Ο τέως υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, είχε προειδοποιήσει με βαρύτατες κυρώσεις την ΕΠΟ στην περίπτωση που εξαιρέσει το Διαιτητικό Δικαστήριο από το νόμο περί τακτικών δικαστών.

Η κυβέρνηση όμως παραιτήθηκε και προκηρύχθηκαν εκλογές…

Ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός που παραμένει στο πόστο του, τι προτίθεται να πράξει;

Πηγή: www.sdna.gr

Σχετικά Άρθρα

Κατσαμπής: “Ο Ιβάν αποχώρησε άδικα και άδοξα από τον Ηρακλή…”

Ποδόσφαιρο

Back to Top