Τέσσερις εκπρόσωποι στους Μεσογειακούς Αγώνες!

Για την Ιταλική πόλη της Πεσκάρας αναχωρούν την Πέμπτη 27/8 οι τρεις κολυμβητές και κολυμβήτριες του Ηρακλή για να εκπροσωπήσουν την χώρα μας στους 1ους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες.

Άλλα αθλήματα

Οι αγώνες οι οποίοι θα διεξαχθούν για πρώτη φορά διοργανώνονται από την ΔΟΕ και η χώρα μας θα λάβει μέρος με 83 αθλητές σε 11 διαφορετικά αθλήματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από το κολυμβητικό τμήμα του Ηρακλή:

«Οι ”δικοί μας” Χρήστος Χαρατάσος, Βιβή Κρητικού και Φιλιώ Ραυτοπούλου θα αγωνιστούν με το εθνόσημο στο σκουφάκι 30/8 και 31/8 στα 5000μ Ανοιχτής θάλασσας και στην σκυταλοδρομία των 5000μ ομαδικό αντίστοιχα. Στο αγώνισμα της Ανοιχτής θάλασσας συμμετέχουν ακόμα οι Γιώργος Αρνιακός, Νίκος Πέτρου και Όλγα Εγκόροβα ενώ συνοδός προπονητής της Εθνικής ομάδας θα είναι ο πάλι ”δικός μας” Μίλτος Χαλκιάς.

Ο Ηρακλής μας έχει και 4η συμμετοχή στους αγώνες με την Ειρήνη Κύζα που θα εκπροσωπήσει την χώρα της Κύπρου ενώ συνοδός της Κυπριακής ομάδας θα είναι ο γνωστός και φίλος Γιώργος Χουζούρης.

Είναι από τους αριθμούς ρεκόρ και τεράστια επιτυχία για τον σύλλογο μας να έχει τόσο μεγάλη εκπροσώπηση στις Εθνικές ομάδες.

Καλή επιτυχία σε όλους τους κολυμβητές μας…».

Back to Top