ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Επεσε η Κέρκυρα, στη SL o Λεβαδειακός

Το Διαιτητικό Δικαστήριο απέρριψε την έφεση της Κέρκυρας.

Διάφορα, Ποδόσφαιρο

Με διαδικασία… εξπρές ανακοινώθηκε η απόφαση του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστήριου έπειτα από την προσφυγή της Κέρκυρας. Οι Φαίακες είχαν ζητήσει να μείνουν στη Super League, όμως το αίτημά του απορρίφθηκε, εξέλιξη που φέρνει τον Λεβαδειακό στη Super League, αν και ο Απόλλων με τη σειρά του κατέθεσε προσφυγή στην Επιτροπή Εφέσεων κατά της επικύρωσης της βαθμολογίας της Super League.

Η απόφαση:
«Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας εκδίκασε σήμερα την προσφυγή της ΠΑΕ ΑΟ Κασσιόπη κατά της υπ’ αριθμόν 67/2015 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων ΕΠΟ.

Με την υπ’ αριθμόν 97/18-8-2015 απόφασή της απέρριψε την την προσφυγή κατά της προσβαλλόμενης υπ’ αριθμόν 67/2015 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ. Διατάσσει την κατάπτωση του καταβληθέντος από την προσφεύγουσα παραβόλου. Κρίθηκε, αποφασίστηκε και δημοσιεύτηκε σε έκτακτη δημόσια συνεδρίαση στο ακροατήριό του στην Αθήνα στα γραφεία της ΕΠΟ. στις 18 Αυγούστου 2015, χωρίς την παρουσία των διαδίκων και των πληρεξουσίων δικηγόρων τους».

*Πηγή: flnews.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to Top