Η θέση της ΠΑΕ για το θέμα Ανατολίτη

Τι αναφέρει ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Θόδωρος Παπαδόπουλος…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, ο Θόδωρος Παπαδόπουλος ενημέρωσε τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ποδοσφαιρικού Ηρακλή, ότι… “Δεν υπήρξε θέμα Ανατολίτη, ούτε υπάρχει”, ως απάντηση του δημοσιεύματος της BlueArena περί επαφών Παπαθανασάκη – Ανατολίτη.

Αφού προηγουμένως επισημάνουμε ότι σε αυτή την περίπτωση η ΠΑΕ έδειξε αντανακλαστικά, σε αντίθεση με ό,τι είχε συμβεί με την περίπτωση Πηρούνια, όταν η διάψευση καθυστέρησε δύο ολόκληρες ημέρες, οφείλουμε να δώσουμε μία συνέχεια στο ρεπορτάζ και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του για το τι πραγματικά ισχύει.

Το όνομα του Βασίλη Ανατολίτη “ακούγεται” στον Ηρακλή εδώ και περίπου ένα μήνα, ωστόσο χθες για πρώτη φορά υπήρξε αναφορά σε μέσο ενημέρωσης. Ο Ανατολίτης, όπου βρεθεί και όπου σταθεί, αναφέρει ότι είναι σε επικοινωνία με τον Σπύρο Παπαθανασάκη και συζητούν το ενδεχόμενο συνεργασίας. Έχει αποκαλύψει μάλιστα και την πρόθεσή του να ταξιδέψει εντός των ημερών στον Καναδά, αν δεν έρθει ο μεγαλομέτοχος στην Θεσσαλονίκη, για να γίνουν οι τελικές επαφές.

Μετά το τέλος του φιλικού με τον Πανθρακικό, ο Ανατολίτης βρέθηκε στον διάδρομο των αποδυτηρίων και συζητούσε με τους πάντες για την ομάδα. Βρέθηκε δηλαδή σε έναν χώρο, που πρόσβαση έχουν μόνο τα στελέχη των δύο ομάδων και οι υπάλληλοι του σταδίου.

Τι λένε για όλα αυτά στη Μίκρα; “Πρόκειται για ευσεβείς πόθους του κ. Ανατολίτη”. Πώς μεταφράζεται αυτή η τοποθέτηση; Ότι ο Ανατολίτης θέλει να μπει στην ΠΑΕ, αλλά ο Παπαθανασάκης δεν θα του ανοίξει την πόρτα.

Σχετικά Άρθρα

Καράογλου από το βήμα της Βουλής: “Ο Ηρακλής είναι, πλέον, υγιής και βιώσιμος!” (vid)

Ποδόσφαιρο

Παρέμβαση Καράογλου στην ΕΠΟ: “Εδώ και τώρα wild card για SL2 στον Ηρακλή!”

Ποδόσφαιρο

Τα κριτήρια για τη νέα Super League 2 και η ευκαιρία του Ηρακλή…

Ποδόσφαιρο

Back to Top