Εκτός Εθνικής ο Μάστορας

Ο αθλητής του Ηρακλή αποφάσισε να μην μεταβεί στην Κίνα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου.

Ερασιτέχνης

Συγκεκριμένα σε δημοσίευμα της  ιστοσελίδας Sportsfeed.gr και στο ρεπορτάζ της Σεβαστής Βρακατσέλη αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής…

“Μείον ένα άτομο στην αποστολή της ελληνικής ομάδας για το παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου του Πεκίνου, καθώς ο Αντώνης Μάστορας δε θα ταξιδέψει στην κινεζική πρωτεύουσα για να αγωνιστεί στο κορυφαίο γεγονός της χρονιάς.

Η εξέλιξη αυτή είναι εντελώς απροσδόκητη και έχει συγκλονίσει καθώς ο Μάστορας αποτελούσε μία από τις ελληνικές ελπίδες για διάκριση και τουλάχιστον συμμετοχή στον τελικό του ύψους μαζί με τον Κώστα Μπανιώτη.

Εκείνο που έγινε γνωστό, είναι πως ο Μάστορας τελευταία δεν ένοιωθε να βρίσκεται σε τόσο καλή αγωνιστική κατάσταση και αυτό τον προβλημάτιζε, καθώς περίμενε να έχει σταθεροποιηθεί σε άλματα πάνω από 2.30μ.

Η απόφαση της μη συμμετοχής πάρθηκε αμέσως μετά το τελευταίο αγωνιστικό τεστ που έδωσε ο Έλληνας πρωταθλητής πριν τρεις μέρες σε μίτινγκ της Γερμανίας, εκεί όπου ο Μάστορας πέρασε μόλις το 2.14μ.

Μετά από αυτόν τον αγώνα, ο αθλητής που μας έφερε το χάλκινο μετάλλιο φέτος στο Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου, πήρε τη δύσκολη απόφαση να θέσει εαυτόν εκτός Εθνικής και εκτός παγκόσμιου”.

Back to Top