Οι “value for money” επιλογές και το στέκι της Θέρμης

Ο Δημήτρης Βλάχος κάνει… “follow up” στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Χαρίλαου Χαρίτωνα.

Το αποκαλυπτικό σχόλιο – ρεπορτάζ του Χαρίλαου Χαρίτωνα, σχετικά με τα σχέδια ανατροπής του Νίκου Παπαδόπουλου που εκπονούν ορισμένοι τύποι που κάνουν τους ατζέντηδες, μας έδωσε τροφή για ρεπορτάζ, μιας και λάβαμε δεκάδες σχετικά ερωτήματα.

Είναι προφανές ότι ο Έλληνας τεχνικός χάλασε την πιάτσα. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που ονειρεύονταν να πλουτίσουν στις πλάτες του Ηρακλή αυτό το καλοκαίρι, ποντάροντας στην πώρωση του Σπύρου Παπαθανασάκη με την ομάδα, αλλά και την απειρία του στα του ελληνικού συστήματος.

Δυστυχώς γι’ αυτούς, ευτυχώς για τον Ηρακλή, ο Παπαθανασάκης δεν παρασύρθηκε, αν και υπήρχαν στιγμές που έδειχνε να διάθεση να ξεφύγει, παρασυρόμενος από την τεράστια επιθυμία να πετύχει κάτι πολύ μεγάλο για τον Ηρακλή. Και ένας από τους βασικούς λόγους που δεν παρασύρθηκε, ήταν η παρουσία στην τεχνική ηγεσία του Νίκου Παπαδόπουλου.

Αν και η περσινή εντυπωσιακή παρουσία της ομάδας, τον… νομιμοποιούσε να ζητήσει τον ουρανό με τ’ άστρα, δεν το έκανε. Περιορίστηκε στα χρήματα που μπορεί να του εξασφαλίσει η διοίκηση και θεωρητικά -μιας και τα πάντα κρίνονται στο χορτάρι- έκανε εξαιρετικές επιλογές παικτών, πάντα σε συνάρτηση με τα διαθέσιμα χρήματα. “Value for money” που λένε και οι φίλοι μας οι Άγγλοι.

Και το πιο σημαντικό είναι ότι ο Παπαδόπουλος και κατ’ επέκταση ο Ηρακλής, επέλεξε τους παίκτες που ήθελε και όχι τους ατζέντηδες με τους οποίους θα συνεργαστεί. Δεν επέλεξε δηλαδή πρώτα με ποιους ατζέντηδες θα συνεργαστεί και εν συνεχεία μέσα από την πελατεία τους αποκτήθηκαν ποδοσφαιριστές. Πρώτα έγινε η επιλογή των παικτών (θυμηθείτε το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του Γιώργου Μαντζιούκη στις 25 Ιουνίου) και στη συνέχεια οι επαφές με τους ατζέντηδες. Και αυτό είχε ως αποτέλεσμα η ομάδα να αποκτήσει επτά ποδοσφαιριστές από διαφορετικούς ατζέντηδες. Λεπτομέρεια θα πει κάποιος. Σημαντική, θα προσθέσουμε εμείς…

Υ.Γ. Ένα μήνυμα προς τους μάνατζερ των 500 ευρώ που σχεδιάζουν με το φτωχό τους το μυαλό σχέδιο ανατροπής του Παπαδόπουλου: Την επόμενη φορά που θα μαζευτείτε στην Θέρμη (ξέρετε εσείς σε ποιο μαγαζί), καλό είναι να γνωρίζετε ότι αυτά που συζητάτε κυκλοφορούν και εμείς τα μαθαίνουμε. Και αν δεν το κόψετε όσο είναι νωρίς, θα αναγκαστούμε να επανέρθουμε. Και αυτή τη φορά με ονόματα και διευθύνσεις.

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top